Original 21 για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αποχαιρετάμε σήμερα τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του αιώνα, τον αρχηγό των αετών, τον μύθο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας»

Original 21 για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αποχαιρετάμε σήμερα τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του αιώνα, τον αρχηγό των αετών, τον μύθο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας»
Photo Credits: INTIME

Η Original 21 αποχαιρέτισε τον Μίμη Παπαϊωάννου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό της μήνυμα για τον χαμό του Μίμη Παπαϊωάννου έστειλε η Original 21, αποχαιρετώντας όπως αναφέρει η ανακοίνωση τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή του αιώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Original 21:

«Με σεβασμό και ευλάβεια αποχαιρετάμε σήμερα τον μεγαλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή του αιώνα, τον αρχηγό των αετών, τον μύθο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, τον τεράστιο Μίμη Παπαιωάννου.

Τον αξεπέραστο σε ταλέντο και ήθος ΄βλάχο΄ , που επί 17 ολόκληρα χρόνια ανέβασε την ΑΕΚΑΡΑ μας σε αιώνιες δόξες και χαρές, πολλαπλασιάζοντας τους Ενωσίτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σ ευχαριστούμε τεράστιε Μίμη..

Η μορφή σου στον Ναό μας και η φωνή σου στον ύμνο μας θα μας συντροφεύει στην αιωνιότητα.
Καλό σου ταξίδι παλληκάρι της Ν. Νικομήδειας και παντοτινέ αρχηγέ της μεγάλης ΑΕΚΑΡΑΣ μας…

Αιωνία σου η μνήμη…»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X