ΚΑΕ ΑΕΚ για Παπαϊωάννου: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ, τεράστιε ΜΙΜΗ»

ΚΑΕ ΑΕΚ για Παπαϊωάννου: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ, τεράστιε ΜΙΜΗ»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατου του Μίμη Παπαϊωάννου

Ο Μίμης Παπαϊωάννου, ένας από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές που κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης.

Ο παίκτης που η ίδια η ΑΕΚ θεωρεί τον κορυφαίο στην ιστορία της, έχασε στα 81 του χρόνια τη μάχη που έδινε εδώ και αρκετό καιρό με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην ΑΕΚ αποτελούσε από το 1962 ως το 1979 σημείο αναφοράς, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων (1963, 1968, 1971, 1978, 1979) και τριών Κυπέλλων Ελλάδας (1964, 1966, 1978). Αναδείχθηκε ακόμη πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα το 1964 και το 1966.

H KAE AEK φυσικά και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον σπουδαίο Μίμη Παπαϊωάννου.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Μίμη Παπαϊωάννου

H οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί.

Ο ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ δεν είναι πια μαζί μας.

Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του ενδόξου σωματείου μας και κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του 20ου αιώνα, «έφυγε» σήμερα το πρωί στα 81 του, για τη γειτονιά των αγγέλων.

Η Διοίκηση, τα μέλη του αγωνιστικού Τμήματος και το προσωπικό της ΑΕΚ BC εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ, τεράστιε ΜΙΜΗ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X