Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Σπόραρ ενόψει ΑΕΚ, πανέτοιμος ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Σπόραρ ενόψει ΑΕΚ, πανέτοιμος ο Μπερνάρ
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με Σπόραρ στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ, πανέτοιμος ο Μπερνάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπερνάρ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού σήμερα και θα είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Θεραπεία για τους Σπόραρ και Σάρλια, με τον πρώτο να έχει μια διάταση στον προσαγωγό και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει μια κάκωση στο γόνατο.

Την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στην «OPAP Arena», ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός σήμερα με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπερνάρ να προπονείται κανονικά και να είναι πανέτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ. Την ίδια στιγμή, ο Σπόραρ που έμεινε εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, έκανε θεραπεία σήμερα, με την διάγνωση να κάνει λόγο για διάταση στον προσαγωγό. Από την άλλη ο Σάρλια, που έγινε αναγκαστική αλλαγή την Κυριακή, έχει κάκωση στο γόνατο.

Ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ, η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή το αν θα είναι στα πλάνα του Σέρβου προπονητή για την αποστολή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X