Κωνσταντινίδου και Καλαντάντζε στο «AEK After» του enwsi.gr: «Είχαμε πάθος και ήμασταν καλά διαβασμένες- Όλα και για το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Κωνσταντινίδου και Καλαντάντζε στο «AEK After» του enwsi.gr: «Είχαμε πάθος και ήμασταν καλά διαβασμένες- Όλα και για το πρωτάθλημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ μίλησαν στην εκπομπή του enwsi.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φιλοξενούμενες στην εκπομπή του enwsi.gr «AEK after»  και του Σταύρου Καζαντζόγλου ήταν οι δύο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και Άννα Καλαντάτζε.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της ΑΕΚ μίλησαν για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Κωνσταντινίδου: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και χαίρομαι που ήρθα»

Φεύγοντας για την Άρτα είχαμε πει ότι αφήνουμε λίγο στην άκρη το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι αυτά τα ματς είναι νοκ άουτ και δύσκολα. Αυτές τις ομάδες τις έχουμε κερδίσει στο γήπεδο μας στο πρωτάθλημα αλλά ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό.  Είχαμε πάθος, ήμασταν διαβασμένες και η διαφορά που παίρνουμε στο σκορ σε πολλά σετ μας βοηθάει να το τελειώνουμε. Είναι σαν χαρακτηριστικό της ομάδας να έχουμε καλό ξεκίνημα έτσι ώστε να έχουμε μια ασφάλεια στο σκορ.

Για την απόφαση της να έρθει στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι σχολίασε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος και οι στόχοι ήταν πολύ υψηλοί. Βλέποντας και τι μεταγραφές που έγιναν κατάλαβα πως η ομάδα θα πήγαινε για μεγάλα πράγματα»

Για το τι άλλαξε στην ομάδα η άφιξη του Γιουνούς Οτσάλ: «Προπονητικά δεν θα πω πολλά. Αλλά έχουμε φτάσει σαν σημείο κοιτάζοντας η μια στα μάτια την άλλη να καταλαβαίνουμε. Έχουμε δέσει πολύ σαν ομάδα και σε αυτό έχει βάλει το λιθαράκι του και ο Γιουνούς. Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την προπόνηση, τα παιχνίδια μας έχει περάσει μια νοοτροπία όπως δουλεύουν οι ομάδες του εξωτερικού. Μας έχει βοηθήσει πολύ όλες».

Σε ερώτηση για την δήλωση της που είχε κάνει πως «αν έπρεπε να προτείνω κάποιον για την ΑΕΚ θα ήταν ο Οτσάλ» τόνισε: «Το έχω πει και πάνω σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλεξίου και για την εμπιστοσύνη σε μας αλλά και στον προπονητή που έχει δείξει πως έχει μεγάλο μέλλον παρότι είναι η πρώτη του χρονιά σαν πρώτος προπονητής».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Εγώ προσωπικά μιλώντας στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήμουν πιο αγχωμένη αλλά βλέποντας τον Γιουνούς και το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση θεωρώ πως όλες πήραμε μια ανάσα. Ξεκινήσαμε το δεύτερο σετ και αλλάξαμε το παιχνίδι μας.

Για το πρωτάθλημα και το αν θα παίξει ρόλο το ενδεχόμενο να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια: «Πιστεύω πως έχει σημασία αλλά δεν θα ήθελα να αναιρέσω την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.  και τα άλλα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας είναι εξίσου σημαντικό.  Εγώ πιστεύω πως οι πρώτες τέσσερις είναι φαβορί, οι πιθανότητες είναι ίσες για όλους. Οι ομάδες θα δείξουν διαφορετικό πρόσωπο και τα πλέι οφ θα είναι πολύ δύσκολα.

Για το μέλλον της ΑΕΚ: «Η γνώμη μου είναι πως όταν έχεις έναν ελληνικό κορμό και το κρατάς για αρκετά χρόνια και έχεις περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία. Ήθελα να έρθω γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και οι στιγμές που ζω είναι η ανταμοιβή για κόπους ετών.  Βλέπω την ομάδα να προοδεύει και υπάρχει η στήριξη από την διοίκηση. Δηλαδή ο προπονητής θέλει προπόνηση την έχουμε, θέλει διπλή την έχουμε, θέλει πρωί την έχουμε. Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες αθλήτριες και από πολύ μικρά πράγματα που έχουμε στην προπόνηση ή ένα βίντεο τσεκ ας πούμε μόνο καλό έχει να μας κάνει.

Κωνσταντινίδου και Καλαντάντζε στο «AEK After» του enwsi.gr: «Είχαμε πάθος και ήμασταν καλά διαβασμένες- Όλα και για το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Καλαντάντζε:  «Ο προπονητής μας μεταφέρει την αυτοπεποίθηση του»

Για το Final-4 η Άννα Καλαντάντζε σχολίασε: «Και οι τρεις ομάδες ήμασταν πολύ κοντά. Και οι δύο αγώνες για μας ήταν σαν τελικοί. Κερδίζεις τον έναν αλλά προετοιμάζεσαι για τον επόμενο. Όταν έχεις τόσο λίγο χρόνο να δείξεις το καλύτερο σου εαυτό σε όλους, τα αφήνεις όλα πίσω την κούραση και την σωματική και αγωνιστική και κοιτάς μόνο να κερδίσεις το παιχνίδι. Ο προπονητής μας βοήθησε έχει στόχους και γνώσεις. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και στο μεταφέρει και αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά όταν έχεις να κάνεις με τέτοιον άνθρωπο γύρω σου.  Εξαρτιόμαστε από τις συμπαίκτριες μας στο βόλεϊ, απλά στη συγκεκριμένη ομάδα πιστεύω πως το κάνουμε γιατί θέλουμε το καλύτερο η μια για την άλλη.

Για το πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν έχει καμία σχέση οι νίκες μέχρι τώρα, είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Παιχνίδια με ομάδες που δεν είναι στην τετράδα κάνουν την έκπληξη απλά εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό.

Για την στήριξη του κόσμου: «Είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα που έχω βιώσει. Ο κόσμος μας στηρίζει είναι στο πλευρό μας και είναι από τις στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Όταν υπάρχει θέληση όλα λύνονται. Έχουμε την στήριξη της διοίκησης και έναν προπονητή που δεν θέλει να χάνουμε προπονήσεις και πάντα θα βρίσκεται λύση για να προπονούμαστε. Θα ήταν ένα μεγάλο όνειρο να έχουμε ένα δικό μας γήπεδο».

Δείτε ξανά την εκπομπή του enwsi.gr με φιλοξενούμενες τις δύο αθλήτριες της ΑΕΚ:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X