ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ after με τις Κυπελλούχους στο βόλεϊ και μετά... Μπορμπόκη - Καζαντζόγλου! (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ after με τις Κυπελλούχους στο βόλεϊ και μετά... Μπορμπόκη - Καζαντζόγλου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV ήταν για ακόμα ένα βράδυ παρών!

H δράση στο ENWSI TV συνεχίστηκε σήμερα με τον… δικό του σχολιαστή.

Συγκεκριμένα, η… σέντρα της εκπομπής με τον Σταύρο Καζαντζόγλου έγινε στις 21:00 μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών καθώς το παρών στην εκπομπή έδωσαν η αρχηγός της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου αλλά και η φοβερή Άννα Καλαντάτζε.

Ενώ λίγο αργότερα ο Βασίλης Μπορμπόκης ανέλυσε στο ENWSI TV μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου όσα έγιναν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (1-3) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή Μείνετε συντονισμένοι Το κανάλι του ENWSI στο YouTube εκτοξεύεται!

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK after με τις Κυπελλούχους στο βόλεϊ και μετά… Μπορμπόκη – Καζαντζόγλου!

Οι κυπελλούχες στο βόλεϊ και μετά ανάλυση Μπορμπόκη-Καζαντζόγλου

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X