Ένα τρίποντο μακριά από την άνοδο η ΑΕΚ - Νίκησε (3-0 σετ) εύκολα και τον ΑΟ Αιγιαλέων

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται με το ένα ...πόδι στην Volleyleague μετά και τη σημερινή νίκη επί του ΑΟ Αιγιαλέων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ένα …πόδι στην Volleyleague βρίσκεται πλέον η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε εύκολα σήμερα με 3-0 σετ του ΑΟ Αιγιαλέων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Pre League.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου έχει πραγματοποιήσει φέτος μια εντυπωσιακή πορεία και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Η «Ένωση» θέλει μόνο την «καθαρή» νίκη απέναντι στον Φλοίσβο στο Παλαίο Φάληρο για να «σφραγίσει» την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία και να κατακτήσει παράλληλα την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα στη Preleague.

Η ΑΕΚ και στα τρία σετ έδειξε την ποιότητά της και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να φθάσει στη νίκη. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε η «Ένωση» 9-7, πήρε διαφορά (22-17), με αποτέλεσμα να φθάσει στη νίκη με 25-18. Στο δεύτερο σετ, ακόμα πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τον «Δικέφαλο», καθώς πήρε από νωρίς μεγάλο προβάδισμα και ως εκ τούτου πήρε το σετ με 25-20. Στο τρίτο σετ, η ΑΕΚ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και έτσι νίκησε με 25-20.

ΑΕΚ –  Α.Ο. Αιγιαλέων 3-0
Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-20.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Κονίδης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (-): Κάνας, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Μαρτίνο (λ), Φερτάκης, Βασιλάκος, Δρακόπουλος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X