Premier League: Ανώμαλη προσγείωση για τη Λίβερπουλ

Premier League: Ανώμαλη προσγείωση για τη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λίβερπουλ, έχασε με 1-0 από την Μπόρνμουθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα φέτος… Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά φέτος ότι είναι η πιο αναξιόπιστη ομάδα της Premier League, καθώς μόλις έξι ημέρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7-0) ηττήθηκε στο «Βιτάλιτι» από την ουραγό μέχρι πριν την έναρξη του παιχνιδιού Μπόρνμουθ.

Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν των «Κόκκινων» με 1-0 στην εναρκτήρια συνάντηση της 27ης αγωνιστικής στην Αγγλία και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της κατάταξης αφήνοντας πίσω τους τέσσερις ομάδες, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για μια θέση στην τετράδα μένοντας στο -3 από την (τέταρτη) Τότεναμ, που παίζει αργότερα σήμερα (11/3) με τη Νότιγχαμ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 28ο λεπτό με τον Φιλ Μπίλινγκ, που τελείωσε άψογα μια ενέργεια την οποία είχε ξεκινήσει ο Ντάνγκο Ουατάρα. Η Λίβερπουλ, πάντως, είχε την ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα αλλά ο Μο Σαλάχ αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 70΄.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X