«Πειρατές του Ονείρου» για ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Γλεντήστε τον...»

«Πειρατές του Ονείρου» για ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Γλεντήστε τον...»
Photo Credits: INTIME

Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟΝ !!! Έφτασε και το φινάλε (της κανονικής διάρκειας) του πρωταθλήματος με το παιχνίδι κόντρα στον… αξιαγάπητο προαιώνιο μέσα στο Απόρθητο Κάστρο μας. Εδώ όπου μαζί με τον αγωνιστικό διασυρμό του “θρήνου”, θα ‘χουμε και τα “ΠΡΟ-ΕΟΡΤΙΑ” για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! ΑΕΚΑΡΑ πάρε από τη… Δεκελείας αυτή την ΝΙΚΗ τιμής και ουσίας και πάμε φορτσάτοι για τα play offs με τα… συνεχόμενα μεγάλα γλέντια!

✓ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η δική μας νικηφόρα 11άδα είναι γνωστή από ανέκαθεν. Ας την ξαναθυμηθούμε λοιπόν : 1) Ψυχή 2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά!

✓ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ! Θα το λέμε ξανά και ξανά γιατί το θεωρούμε ζωτικής σημασίας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ όλοι μας και σε όλα – στα πάντα! Το “πυρηνικό όπλο” της ΑΕΚΑΡΑΣ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Οπότε… τι οπότε δηλαδή; Τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται. Τα μάτια μας δεκατέσσερα στο Ναό μας!!!

✓ (ΚΑΙ) ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι η Α.Ε.Κ διαθέτει “ψυχή βαθιά”, ότι δεν μασάει στα δύσκολα και πως στέκεται δυνατή, μάχιμη και αλύγιστη υπό κάθε συνθήκη. Επίσης, ότι είναι μακράν η καλύτερη Ομάδα με το καλύτερο έμψυχο υλικό υψηλής ποιότητας, τον καλύτερο προπονητή και με… δύο τουλάχιστον 11άδες εφάμιλλης αξίας! Με λίγα λόγια δικαίως είμαστε πρώτοι γιατί είμαστε αποδεδειγμένα οι καλυτεροι!

✓ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΑΑΑ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!Αποδείχτηκε ότι το ψέμα έχει κοντά… δοκάρια! Μα και πως η αλήθεια είναι αυτή που στο τέλος λάμπει και νικά τη φτιασιδωμένη ψευτιά. Έτσι λοιπόν και ο Αετός έδωσε τις πρέπουσες απαντήσεις ξεπουπουλιάζοντας το φαιδρό περιστεράκι και μέσα στον τριτοκοσμικό περιστερώνα του. Εμείς όπως τα ‘χαμε προβλέψει έτσι κι έγιναν στο τέλος. Όσο γι’ αυτούς ας πάνε να ανάψουν κάνα κεράκι στον “Άη Σκάφτη” γιατί στάθηκαν… φαρδο-τυχεροί αφού την έβγαλαν με χαμηλό σκορ (1-0) κι όχι με “τάλληρο” όπως θα ‘πρεπε! Α.Ε.Κ τράβα τους τώρα ΚΑΙ στο CAS. Για το… “γαμώτο”!

✓ ΔΥΝΑΜΗ Η Α.Ε.Κ και μέσα στην Κρήτη, κατόρθωσε να κατακτήσει μία εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη (0-3) απέναντι σε μια διόλου ευκαταφρόνητη ομάδα. Έτσι η αρμάδα του Αλμέιδα, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που κιτρίνισε το Ηράκλειο, πρόσθεσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του Τίτλου, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τις εντυπώσεις με την απόδοσή της και ας σφύριξε… “κλέφτικα” και πάλι το διαιτητο-σύστημά τους (βλ. πέναλντι Βίντα). Ο Δικέφαλος τούς ξηγήθηκε καταλλήλως και… ακαταλλήλως! Εξάλλου όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο προπονητής του αντιπάλου, η Α.Ε.Κ με την ποιότητα που διαθέτει κερδίζει δίκαια.

✓ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ!!! Δεν μας φτάνει ρε η μία κούπα. Τις θέλουμε όλες. Πρωτάθλημα και Κύπελλο! Γιατί είμαστε Α.Ε.Κ και δεν ψαλιδίζουμε τις φιλοδοξίες μας ούτε κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρά μας. ΑΕΚΑΡΑ μπορείς να πετύχεις το ΑΠΟΛΥΤΟ και να γράψεις και πάλι Ιστορία!

✓ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Μαχητική και η ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ κατατρόπωσε τη Λιμόζ μέσα στην έδρα της στη Γαλλία σκορπίζοντας έτσι και πάλι τη χαρά στον κόσμο της Ένωσης που έδωσε το δικό του παρόν δίπλα στην Ομάδα! Ήταν μια καθοριστική μάχη για την Ευρωπαϊκή Πορεία της Α.Ε.Κ που τώρα πλέον με νίκη στην έδρα της, στις 15 Μάρτη εναντίον της Γαλατασαράι, θα περάσει στους “8” του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ. Α.Ε.Κ γερά Βασίλισσα ξανά!!!

✓ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημά της στην αέναη μάχη της με το χρόνο μα και με τους αντιπάλους της. Καμία άλλη αθλητική κοινότητα δεν κουβαλά το ιστορικό φορτίο της Α.Ε.Κ γι’ αυτό και επί της ουσίας είμαστε Ανίκητοι. Και όπως λέει και ο… Σπανούδης στην επική ταινία “1968” : «Η μνήμη είναι η δύναμή μας… Η ιστορία μας… Όταν παίζουμε, θα λέμε την ιστορία μας»!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

* Με φωνή, παλμό, δύναμη, ψυχή, ΟΛΟΙ κοντά στην ΑΕΚΑΡΑ. Ο Ναός της Προσφυγιάς θα ζήσει και πάλι ανεπανάληπτες Ιστορικές Στιγμές!

* Στον Τελικό οι φοβερές βολεϊμπολίστριες της Α.Ε.Κ μετά τη μεγάλη νίκη τους επί του παόκ. Κιτρινόμαυρες Αμαζόνες συγχαρητήρια, φέρτε μας τώρα και το Κύπελλο!!!

* Τάκης Καραγκιοζόπουλος : “Η ΑΕΚ τελικά είναι όλη μου η ζωή, συγκινούμαι και μόνο που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια”. Α ρε Τάκη ψυχάρα!!

* Διαμαντόπουλος-Φωτιάς έπνιξαν το πέναλντι εναντίον του Βίντα. Σαν το κουνέλι το ‘πνιξαν… “στραγαλιστά”!

* Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Τίγρη της ΑΕΚΑΡΑΣ. Να ‘σαι γερός Μητσάρα εσύ και η οικογένειά σου και με πολλές-πολλές κούπες στο σεντούκι των επιτυχιών!

* Η πειρατική κερκίδα για μια ακόμη φορά θα δώσει “ρεσιτάλ” πίστης και αφοσίωσης στην ΑΕΚΑΡΑ! Εδώ άλλωστε είναι το δικό μας Σπίτι, αυτό για το οποίο πάλεψε στην πρωτοπορία το Club μας επί τόσα χρόνια…

* Κάποιος, κάπου, κάποτε, ήθελε να καταργήσει τον ύμνο. Ποιανού δεν του πέρασε; Ποιος αποδείχθηκε (και ευτυχώς) “αδύναμος κρίκος” και πήρε… δρόμο;;;

* Χρόνια πολλά στον πειρατή “Μπρίγκελ” για τη γιορτή του. Να είσαι καλά ψηλέ, γερός, δυνατός και με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Κοιτάνε να ξεπλύνουν τη συλλογική ευθύνη (κρατική-εταιρική) για το στυγερό ΕΓΚΛΗΜΑ στο “τρένο της νεολαίας”, φορτώνοντάς τα ΟΛΑ σε ένα άτομο (σταθμάρχη). Και πιστεύουν ότι ο κόσμος μασάει κουτόχορτο. Κούνια που σας κούναγε, αν νομίσατε ότι δια της πλαγίας θα συγκαλύψετε τις πραγματικές αιτίες του εγκλήματος και τους μεγάλους ενόχους.

* “Μάστορας” : Έμπρακτη αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους. Γεια σου ρε πειρατάρα!

* Ιδού που οδήγησαν τα ξεπουλήματα των αλλοτινών οργανισμών κοινής ωφελείας. Η λογική του χαμηλού κόστους ώστε να εκτοξευτούν τα κέρδη των “επενδυτών”, επιφέρει τελικά το ξεχαρβάλωμα των υπηρεσιών και τις φοβερές τραγωδίες με τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας.

* Τα πέτρινα χρόνια τελείωσαν, η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται και η πλάση κιτρινίζει! “Αλλόθρησκοι” κάθε απόχρωσης, από δω και πέρα θα προσκυνάτε την ΑΕΚΑΡΑ και θα φεύγετε με σκυμμένο κεφάλι από τΑ Φιλαδέλφεια!!! (πειρατής “Κοκκινογένης”).

* Το σάπιο σύστημά σας εκπέμπει μπόχα, δυσωδία, αδικία και θάνατο.

* Τα ψηλά βουνά έπιασε ο “Δαιμόνιος” πειρατής με τη Μαριώ του, το Γιάννη και την Αλκυόνη, και πού αλλού θα ‘βρισκε καλύτερα από την αετόμορφη Ευρυτανία με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον. “Δαίμων” έβαλες τουλάχιστον κάνα πειρατικό σημαιάκι σε καμιά κορφή ή μόνο στις ταβέρνες αλώνιζες;;

* Εν μέσω αυτής της τρομερής σιδηροδρομικής τραγωδίας, ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν τώρα και το νερό;;; Αιδώς Αργείοι!

* Ορισμένοι, εντάξει, κλέβετε ιδέες, προτάσεις κι ατάκες από τους Πειρατές. Κλέψτε ελεύθερα, δεν είναι κακό, ούτε θα σας κάνουμε νταντά, αλλά να αναφέρετε μια στο τόσο και την “πηγή”.

* Θεοδόση Μαχαίρα περαστικά και γρήγορα ξανά στην Ομάδα. Πιστεύουμε στο ταλέντο και την αξία σου.

* Καθημερινά “Ωρα των σπορ”. Σάββατο ΚΑΙ “Δικέφαλο Αετό”.

* Κολοτούμπες όβερ! Εδώ Φιλαδέλφεια, όβερ! Λιόσα λαμβάνουν;;; όβερ! Τι διάολο, δεν δουλεύει το ρημάδι ή οι σαλτιμπάγκοι είναι απασχολημένοι καθώς αθλούνται, ως συνήθως, στην… κυβίστηση ;

* “Ραφ” : ο δυναμικός πειρατής της Ελευσίνας της νέας γενιάς! “Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” λέει η παροιμία και στην περίπτωσή του βρίσκει την πλήρη επιβεβαίωση καθώς ο πατέρας του, ο Κώστας Σ., είναι από τους παλιότερους πειρατές και πρωτεργάτης του πειρατικού της Ελευσίνας. Μαζί με την παρέα του ο “Ραφ” δίνει επιπλέον ενθουσιασμό στην πειρατική εξέδρα μας και εξελίσεται και αυτός σε έναν από τους πιο άξιους Πειρατές της νεότερης φουρνιάς του Club.

* Στο φουλ τα στοιχήματα (σε μπύρες) για το πόσα θα φάει ο “προαιώνιος” μέσα στο Ναό την Κυριακή! Γράφεεεε Γουίλιαμ “αρμόδιε”, κάβα ολόκληρη θα μαζευτεί!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* “Τα κέρδη τους – οι νεκροί μας”. “Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή” έγραφαν τα πανό των φοιτητών. Και των μαθητών: “Στέρεψαν τα δάκρυα κι έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί”. Σαφέστατοι!

* Παπαγαλάκια της εξουσίας, βάλτε το “no politica” σας, εκεί που ξέρετε…

* Πειρατές : κουρσεύοντας το όνειρο!

* Από μαρτυρία Μικρασιάτη πρόσφυγα : “Όταν ήρθαμε εδώ ξεριζωμενοι, κάποιοι μας αντιμετώπισαν εχθρικά. Μέχρι και τουρκόσπορους μας αποκαλούσαν και πως δήθεν θα τους παίρναμε τις δουλειές…” !!! Σας θυμίζει κάτι αυτό;;;

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X