Κλοπ: «Ο Φιρμίνο μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει»

Κλοπ: «Ο Φιρμίνο μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την απόφαση του Ρομπέρτο Φιρμίνο να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι με την λήξη του συμβολαίου του.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός του είπε ότι έχει πάρει οριστικά την απόφασή του, με τον Κλοπ να αποθεώνει τον έμπειρο επιθετικό.

«Ναι μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει και δεν θα ανανεώσει. Εξαπλάγην; Ναι, λίγο, αλλά δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, ήταν κάτι νορμάλ. Είναι κανονικό σε μία τέτοιου είδους μακροχρόνια σχέση που έχουμε με τον Μπόμπι. Μου είπε ότι θέλει να φέρει αυτή την όμορφη ιστορία σε ένα θετικό τέλος.

Είναι αφοσιωμένος και αυτό είναι που χρειάζεται να ξέρετε. Δεν υπάρχει χρόνος για αποχαιρετισμούς τώρα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος αργότερα. Όποτε θα επιστρέφει, θα γνωρίζει πως το τραγούδι του θα είναι για πολύ καιρό στα αυτιά όλων μας. Είμαι σίγουρος», ανέφερε ο Κλοπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X