Χάνει Εσπανιόλ, προλαβαίνει Λίβερπουλ ο Μπενζεμά

Χάνει Εσπανιόλ, προλαβαίνει Λίβερπουλ ο Μπενζεμά
Photo Credits: INTIME

Παίζει με Λίβερπουλ ο Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι θα προφυλάξει τον Καρίμ Μπενζεμά στην αυριανή (11/3) αναμέτρηση της La Liga με την Εσπανιόλ, αλλά υπολογίζει κανονικά τον βασικό του σέντερ φορ ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (15/3) με τη Λίβερπουλ, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Ο Καρίμ δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, ο οποίος πρήστηκε. Προσπάθησε να επανέλθει για να είναι έτοιμος για αυτό το ματς (σ.σ. πρωταθλήματος), αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό. Θα είναι διαθέσιμος την Τετάρτη», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εσπανιόλ και κατέληξε: «Προσπαθούμε να τον έχουμε στις καλύτερες συνθήκες για την Τετάρτη».

Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τραυματισμών φέτος και έχει χάσει αρκετά παιχνίδια της Ρεάλ, ενώ απουσίασε και από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και προς το παρόν δεν έχει ανανεώσει, με τον Αντσελότι να σχολιάζει ότι «αυτό που θα συμβεί του χρόνου, για μένα, είναι πολύ ξεκάθαρο»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X