Αγγελική Αρκάδη: «Θέλω να δημιουργώ κάθε μέρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Αγγελική Αρκάδη: «Θέλω να δημιουργώ κάθε μέρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γενική Διευθύντρια της ΑΕΚ μιλησε με αφορμή την ημερα της Γυναικας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγελική Αρκάδη είναι η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς εργάζεται σε αυτόν από το 1991 εστιάζοντας στον τομέα του Τύπου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παράλληλα είναι Μέλος του Marketing Working Group του ECA (European Club Association), με θητεία τετραετούς διάρκειας (2019 -2023) και προσφέρει την μεγάλη εμπειρία της στην ΠΑΕ ΑΕΚ στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις του κλαμπ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Media στη Νομική Αθηνών και έχει εργαστεί ως UEFA Venue Director τη διετία 2002-2004, ως Venue Media Manager στο ποδόσφαιρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Αθήνα 2004, ενώ ήταν Μέλος της Local Organizing Committee, υπεύθυνη για τους τομείς Promotion και Commercial του UEFA Champions League Final, 2007.

Η ισχυρή γυναίκα της ΑΕΚ μίλησε στην Cosmote TV με αφορμή την ημέρας της Γυναίκας αναλύοντας την θέση της στην ΑΕΚ εδώ και αρκετές δεκαετίας, αλλά και την θέση της στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

Δείτε:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X