Το πήρε... πάνω του ο τεν Χαγκ: Δική του απόφαση να κρατήσει την ίδια ενδεκάδα του 7-0 με Λίβερπουλ

Το πήρε... πάνω του ο τεν Χαγκ: Δική του απόφαση να κρατήσει την ίδια ενδεκάδα του 7-0 με Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψήφο εμπιστοσύνης στο ρόστερ του έδωσε ο Έρικ τεν Χαγκ λίγες μόλις μέρες μετά το ταπεινωτικό 7-0 από την Λίβερπουλ, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωράει σε μια σημαντική κίνηση για την ψυχολογία του γκρουπ.

Μετά το «βαρύ» 7-0 από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ θα περίμενε κανείς πως η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχε πολλές αλλαγές, σε μια κίνηση αντίδρασης για την πολύ κακή εικόνα της περασμένης Κυριακής.

Όσοι πίστευαν κάτι τέτοιο όμως, υπολόγιζαν χωρίς τον Έρικ τεν Χαγκ. Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση.

Παρέταξε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, στο παιχνίδι με την Μπέτις, με τους παίκτες του να τον δικαιώνουν, καθώς έβγαλαν αντίδραση και «καθάρισαν» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι των 16 του Europa League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X