Champions League: Ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Παρί η Μπάγερν (2-0) – Στους «8» και η Μίλαν μετά το 0-0 με την Τότεναμ

Champions League: Ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Παρί η Μπάγερν (2-0) – Στους «8» και η Μίλαν μετά το 0-0 με την Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Στα προημιτελικά του Champions League οι Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο εισιτήριό τους για τους «8» του Champions League εξασφάλισαν οι Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν, κόντρα στις Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ αντίστοιχα.

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0

Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 υποδεχόμενοι του Παριζιάνους και διπλασιάζοντας τις νίκες τους (μετά το 1-0 στο Παρίσι) πέρασαν στην επόμενη φάση. Η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Κορυφαία όλων το πλασέ του Βιτίνια στο 38′ (ύστερα από τεράστιο λάθος του Ζόμερ), με τον Ντε Λιχτ να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ωστόσο, η Μπάγερν βγήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε στροφές και τελικά δικαιώθηκε. Κι αν ακυρώθηκε το γκολ του Τσούπο-Μότινγκ στο 52′ λόγω παρεμβολής του εκτεθειμένου Μίλερ, μέτρησε εκείνο που πέτυχε στο 61′. Ύστερα από λάθος του Βεράτι, κλέψιμο από τον Μίλερ και γύρισμα από τον Γκορέτσκα, ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε χωρίς πίεση.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 89′ ο Γκνάμπρι, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τρία λεπτά νωρίτερα, ενώ στο 90’+4′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μανέ.

Τόνεναμ-Μίλαν 0-0

Ματς χωρίς πολύ ρυθμό στο Λονδίνο, με τη Μίλαν να διαχειρίζεται άψογα το 1-0 του πρώτου αγώνα και τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι  «ροσονέρι» έκλεισαν εξαιρετικά τους χώρους, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν. Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Κάπως έτσι κύλησε και η μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Αντόνιο Κόντε να ρισκάρει στο τελευταίο 20λεπτο, ώστε να βρει η ομάδα του το πολυπόθητο γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Εντέλει, το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Ρομέρο να αποβάλλεται στο 76′ με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού βρήκε πολύ άσχημα τον Ερνάντες. Κι αυτό διότοι οι τεράστιες ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες στις καθυστερήσεις, με Κέιν και Οριγκί (δοκάρι), δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X