Έρευνα της ιταλικής ομοσπονδίας για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Λάτσιο σε βάρος του Οσιμέν

Έρευνα της ιταλικής ομοσπονδίας για ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Λάτσιο σε βάρος του Οσιμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλες τις διαδικασίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα για τα ρατσιστικά και αντισημιτικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της Λάτσιο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Νάπολι, έχει κινήσει η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη την Παρασκευή 3 Μαρτίου για την 25η αγωνιστική της ιταλικής Serie A στο «Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα», οι «λατσιάλι» απέδρασαν με το χρυσό γκολ του Βεσίνο από την έδρα των πρωτοπόρων, ωστόσο τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα των νικητών με αποδέκτη τον Νιγηριανό επιθετικό των Ναπολιτάνων, Βίκτορ Οσιμέν, έχουν κινητοποιήσει την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία η οποία όπως έκανε γνωστό την Τρίτη ξεκινάει έρευνα για να τιμωρήσει τους υπεύθυνούς.

Ταυτόχρονα, οι οπαδοί της ομάδας της Ρώμης που είναι γνωστοί για τις κατά καιρούς ακροδεξιές τους πολιτικές τοποθετήσεις φαίνεται να κατηγορούνται και για αντισημιτικά συνθήματα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X