Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτη καταγγελία – Άφησε μόνο του τον σταθμάρχη για να πάει για σουβλάκια! (VIDEO)

Τραγωδία στα Τέμπη: Απίστευτη καταγγελία – Άφησε μόνο του τον σταθμάρχη για να πάει για σουβλάκια! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Οπως έγινε γνωστό, ο σταθμάρχης Π. έφυγε από τη βάρδιά του μισή ώρα νωρίτερα. Μάλιστα, υπέγραψε και στο βιβλίο «παράδοσης – παραλαβής» ότι αποχώρησε στις 22:30. Με βάση το χαρτί των βαρδιών, από τις 22:00 έως τις 07:00 της επόμενης μέρας, είχε βάρδια μόνος του ο μοιραίος σταθμάρχης. Ο δεύτερος, (στη βάρδια 2-11) ήταν ο σταθμάρχης Χ. που άλλαξε προφορικά με τον σταθμάρχη Π. Η δουλειά δηλαδή, έγινε στο «μιλητό». Ο σταθμάρχης Π. ωστόσο, φέρεται να έφυγε από τη βάρδια μισή ώρα νωρίτερα, καθώς ήθελε σουβλάκια ο γιος του! Κι όλα αυτά παρότι άπαντες φοβόνταν να αφήσουν μόνο του τον μοιραίο σταθμάρχη, ο οποίος αποδεικνύεται ότι ήταν ο πλέον ακατάλληλος για να βρίσκεται εκεί, και μάλιστα μόνος του.

Πέραν των ευθυνών που θα αποδοθούν σε αυτούς που τους αναλογεί μερίδιο ευθύνης για το μοιραίο συμβάν, τέσσερα άτομα ήταν υπεύθυνα για όσα έγιναν στη βάρδια.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο dessou.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X