ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ούτε στο Ηράκλειο ήταν μόνη της η ΑΕΚ παρά το μπλόκο της Αστυνομίας στον κόσμο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ φωνάζει… παρών και στο Ηράκλειο, παρότι η Αστυνομία επιχείρησε πριν την έναρξη του ματς να βάλει μπλόκο στους φίλους της Ένωσης.

Ούτε στο Ηράκλειο, λοιπόν, μόνη της η ΑΕΚ. Ο κόσμος της έδωσε δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ». Οι ΑΕΚτζήδες, δεν παίρνουν… χαμπάρι! Ήταν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα στο δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα Αλμέιδα και παίκτες καταχειροκροτήθηκαν από τους… 300 της οπαδούς της ΑΕΚ στη Κρήτη.

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Οι παίκτες χειροκρότησαν τους οπαδούς που τους αποθέωσαν στο φινάλε (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X