Αμραμπατ: «Αυτό που έχει πετύχει ο Αλμέιδα με το ρόστερ δεν είναι εύκολο - Aυτό που έγινε στα Τέμπη το 2023 είναι απίστευτο»

Αμραμπατ: «Αυτό που έχει πετύχει ο Αλμέιδα με το ρόστερ δεν είναι εύκολο - Aυτό που έγινε στα Τέμπη το 2023 είναι απίστευτο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ματίας Αλμέδια ο Νορντίν Άμραμπατ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με 3-0.

Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός ανέφερε πως αυτό που έχει πετύχει ο Αλμέιδα με το ρόστερ δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορντίν Άμραμπατ:

«Σίγουρα ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, ο αντίπαλος μπήκε καλά. Από το πρώτο γκολ και μετά βρήκαμε ρυθμό, μπορέσαμε και κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα και πήραμε τη νίκη.

Νομίζω το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι λόγω της δουλειάς που κάνει ο προπονητής. Νομίζω πως μπορούμε να του αποδώσουμε μεγάλη ευθύνη σε αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς ένα μεγάλο γκρουπ με ποδοσφαιριστές. Να μπορέσεις να δίνεις τον απαρίτητο χρόνο ώστε όλοι να έχουν κίνιτρο και διάθεση. Θεωρώ πως είμαστε σε ένα καλό σημείο. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Πρέπει να συνεχίσουμε για το καλύτερο, δεν εχουμε καταφέρει ακόμη κάτι.

Είναι πραγματικά μια τραγική στιγμή. Δεν μπορώ να πω πολλά. Συλληπυτηρία μόνο στις οικογένειες των θυμάτων. Η σκέψη μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Απίστευτο να συμβαίνει αυτό το 2023. Ελπίζω να έχουν τη δύναμη να το ξεπεράσουν. »

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X