Για το «διπλό» ανόδου στη Θεσσαλονίκη - Η ΑΕΚ σήμερα (15:30) κόντρα στον Άρη

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:30 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:30 τον Άρη στη Μίκρα για την 16η αγωνιστική της Preleague.

Η «Ένωση» προέρχεται από ένα σημαντικό νικηφόρο σερί  που την έχει φέρει «αγκαλιά» με την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν τα δύο σημαντικά ντέρμπι με Κέρκη Σάμου και Καλαμάτα και στοχεύουν σήμερα μόνο στο τρίποντο για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να «καθαρίσει» το παιχνίδι χωρίς άγχος.  Άκης Χατζηαντωνίου είδες όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά και να είναι πανέτοιμοι για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Παλέντζας: «Κομβικό παιχνίδι για την άνοδο»

Ο Νίκος Παλέντζας μιλώντας στο aek.gr, χαρακτήρισε το σημερινό ματς κομβικό και επικίνδυνο ενώ με νίκη η ΑΕΚ κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια: «Είναι πολύ κομβικό το παιχνίδι με τον Άρη και παρά πολύ επικίνδυνο γιατί παίζει πολύ καλά στην έδρα του και πιστεύω θα έχει κόσμο. Με απόλυτη προσοχή και σεβασμό θα προσπαθήσουμε να τους πιέσουμε από την αρχή, ώστε να πάρουμε το τρίποντο και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι».

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Γυμναστήριο Μίκρας, 15.30: Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X