Η ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ για να βάλει σφραγίδα... πρωταθλητισμού! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ για να βάλει σφραγίδα... πρωταθλητισμού! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και θέλει να ξεκινήσει με το «διπλό» τη διαβολοβδομάδα για να προσπεράσει τον ΠΑΟ στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στην Κρήτη από τον ΟΦΗ στο γεμάτο Γεντί Κουλέ και θέλει να ξεκινήσει με το διπλό τη διαβολοβδομάδα που θα της επιτρέψει να προσπεράσει στην κορυφή τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται αύριο τον Παναιτωλικό.

Δύσκολη αναμέτρηση απόψε για την ΑΕΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ταξιδέψει με σοβαρές απουσίες στο Ηράκλειο, αλλά με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει και απόψε.

Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα θέλει τη νίκη για να πάρει ψυχολογία, καθώς μέσα στην εβδομάδα ακολουθεί η αναμέτρηση του Περιστερίου (Τετάρτη, 17:30) κόντρα στον Ατρόμητο μετά τη σκανδαλώδη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ με το πρωτάθλημα στην κανονική του διάρκεια να ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή (19:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Όπως προαναφέραμε η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη με σημαντικές απουσίες. Εκτός είναι λόγω τιμωρίας ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο και λόγω τραυματισμού ο αρχισκόρερ της ομάδας, Λιβάι Γκαρσία.

Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο βασικός χαφ, Νταμιάν Σιμάνσκι που απουσιάζει λόγω καρτών, ενώ νοκ άουτ τέθηκε την τελευταία στιγμή και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ταυτόχρονα μπήκαν στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι οι Μοχαμαντί και Φερνάντες.

Από την άλλη, το θετικό για τους «κιτρινόμαυρους» είναι το γεγονός ότι στην αποστολή βρίσκεται ο Ολλανδός επιθετικός, Τομ Φαν Βέερτ. Έτσι θα μπορεί να δώσει βοήθεια στην κορυφή της επίθεσης όποτε χρειαστεί.

Έτσι με τα ισχύοντα δεδομένα, ο Αλμέιδα προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντί στόπερ να επιστρέφουν ως δίδυμο, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί ή τον Σιντιμπέ αριστερά, τους Γιόνσον-Πινέδα στον άξονα ξανά, τον φορμαρισμένο Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Ελίασον δεξιά εκτός αν επιλεχθεί ξανά ο Άμραμπατ, τον Τσούμπερ στην κορυφή της επίθεσης και τον Μάνταλο πίσω του, εκτός και αν παίξει ο Φαν Βέερτ βασικός και παίξει πίσω του ο Ελβετός.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέρτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Το πλάνο του ΟΦΗ

Με καλή ψυχολογία οι Κρητικοί που προέρχονται από το εκτός 2-0 επί του Ιωνικού. Οι Κρητικοί έχουν ηττηθεί μόνο σε 2 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (4 ισοπαλίες και 4 νίκες).

Πολλές οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Λιθουανός προπονητής των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, αφού στην αποστολή που ανακοίνωσε δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των τραυματιών Νέιρα, Φελίπε, Σωτηρίου, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη, καθώς και των τιμωρημένων Βούρου και Περέα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Γοχού, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τζου.

Οι διαιτητές του ματς

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Κωσταράς, Τριανταφύλλου
  • Τέταρτος: Μαλουτάς
  • VAR: Φωτιάς

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X