Νέα απώλεια για Ουνιόν, «χαμός» στην ουρά

Νέα απώλεια για Ουνιόν, «χαμός» στην ουρά
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) ήρθε η Ουνιόν Βερολίνου με την Κολωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Ουνιόν Βερολίνου έμεινε μακριά από τη νίκη και, μοιραία, αρχίζει να απομακρύνεται από την κορυφή.

Ο σύλλογος από την πρωτεύουσα «κόλλησε» στο 0-0 με την Κολωνία στο «Αν ντερ άλτεν Φόρστεραϊ», με τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ – ενδεχομένως και την Μπάγερν που φιλοξενείται στις 19:30 από τη Στουτγκάρδη – να είναι στους πέντε βαθμούς.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε η Σάλκε. Οι «Βασιλικοί Μπλε» επιβλήθηκαν με 2-0 της Μπόχουμ στο «Ρούρσταντιον» κι «έπιασαν» τη σημερινή τους αντίπαλο στους 19 βαθμούς. Όσους έχει και η Χόφενχαϊμ, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μάιντζ στη «MEWA Αρίνα».

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Μπορούσια Παρκ», ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ, με τα «πουλάρια» να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραμί Μπενσεμπαϊνί στο 87ο λεπτό – αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό για διαμαρτυρία! Στην «WWW Αρίνα», τέλος, η Αουγκσμπουργκ επιβλήθηκε με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης, με τις δυο ομάδες να είναι, σχετικά, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X