Ο «σοβαρός» κύριος Κούγιας δεν ξέρει ότι έχει οριστεί το Ατρόμητος - ΑΕΚ από χθες το μεσημέρι

Ο «σοβαρός» κύριος Κούγιας δεν ξέρει ότι έχει οριστεί το Ατρόμητος - ΑΕΚ από χθες το μεσημέρι

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Τετάρτη, αλλά ο δικηγόρος των γηπεδούχων δεν το γνωρίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται πως ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ομάδα που υποστήριξε στο δικαστήριο που δεν ξέρει καν ότι ορίστηκε το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.

Από χθες η Super League ενημέρωσε πως ο αγώνας της Ένωσης με την ομάδα του Περιστερίου θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (08/03) στις 17:30. Μετά την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα της στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, το επόμενο βήμα προέβλεπε τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως «Επειδή κάποιοι αγράμματοι νομικά, και προς Θεού δεν εννοώ τους εκλεκτούς συναδέλφους μου της ΑΕΚ, γράφουν και μάλιστα με την υπογραφή τους ότι η τυχόν προσφυγή της ΑΕΚ στο CAS είναι δυνατόν να ανατρέψει την εφετειακή απόφαση και να μην οριστεί εκ νέου το παιχνίδι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ απέναντι στην ΑΕΚ στο Περιστέρι, ας κάνουν λίγη υπομονή που τις επόμενες ώρες η Super League 1 θα ορίσει την ημερομηνία της διεξαγωγής αυτού του αγώνος».

Δεν ενημερώθηκε μάλλον ο «σοβαρός» κύριος Κούγιας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X