Με πένθος θα αγωνιστεί στην φανέλα του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Με πένθος θα αγωνιστεί στην φανέλα του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά με την Εφές το βράδυ της Πέμπτης (21:00) παρά το τριήμερο πένθος που έχει κηρυχτεί στη χώρα μας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι «πράσινοι» ωστόσο θα προχωρήσουν σε μία σειρά από δράσεις στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά από αίτημα της ΚΑΕ θα τηρηθεί στο γήπεδο ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δε θα υπάρξει μουσική αλλά ούτε και κάποια άλλη χορηγική δράση εντός του παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ακόμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ένα μαύρο διακριτικό στη φανέλα τους σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των Τεμπών. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να αγωνιστούν με τις μαύρες εμφανίσεις, αφού κάτι τέτοιο είχε κατοχυρώσει από την περασμένη εβδομάδα η Εφές.

Θυμίζουμε πως οι δις πρωταθλητές Ευρώπης, όπως και η Φενέρ, φορούν μαύρες εμφανίσεις για να τιμήσουν τα θύματα του φονικού σεισμού ο οποίος έπληξε τη γειτονική χώρα.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X