Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ περιμένει Χάμες και Εμβιλά ενόψει ΑΕΚ για το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ περιμένει Χάμες και Εμβιλά ενόψει ΑΕΚ για το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 13 Μαρτίου για την Super League.

Σε αυτή τη φάση ο Μίτσελ έχει ως βασική αγωνιστική έννοια του στον Ολυμπιακό το επίπεδο της αγωνιστικής ετοιμότητας παικτών του με προβλήματα ενόψει της συνέχειας και κυρίως για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Τέτοια βασικά προβλήματα είναι παικτών όπως οι Χάμες, Εμβιλά και ακόμα και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες είχε ο Βρουσάι, το οποίο είχε ξεπεράσει, όπως επίσης είχε και ο στόπερ Ρέτσος. Ο στόχος του Ισπανού τεχνικού ή εάν θέλετε η ιδανική εκδοχή στο μυαλό του θα είναι να έχει αυτούς τους παίκτες του διαθέσιμους για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Για τον Χάμες μένει να φανεί το πότε θα είναι εντελώς καλά ενώ ο Εμβιλά θα δώσει… μάχη με τον χρόνο για να είναι στο 100% μετά το χτύπημά του στο πόδι του. Ο δε Γκάρι Ροντρίγκες ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Κυπέλλου Novibet με την ΑΕΚ ενώ δεν ήταν καν στον πάγκο στο ντέρμπι του 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X