Την επόμενη Τετάρτη (8/3) το Ατρόμητος - ΑΕΚ - Πότε θα γίνουν οι ρεβάνς Κυπέλλου

Την επόμενη Τετάρτη (8/3) το Ατρόμητος - ΑΕΚ - Πότε θα γίνουν οι ρεβάνς Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη 8/3 το Ατρόμητος-ΑΕΚ, μέσα στα πλέι οφ οι ρεβάνς του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 8 Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ στο Περιστέρι, πότε θα γίνουν οι ρεβάνς Κυπέλλου.

Η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο Περιστέρι πριν την αναβολή του ματς με το Ατρόμητο, οδηγεί στη διεξαγωγή του ματς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (8/3). Ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή αναβολή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Όσο για τις ρεβάνς Κυπέλλου που αναβλήθηκαν σήμερα λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, όλα δείχνουν πως αυτές θα γίνουν μέσα στα πλέι οφ.

Πηγαίνουν προφανώς εντός των πλέι οφ και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη (12-13 Απριλίου).

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη για την ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (5/3) δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ, μετά από τρεις ημέρες πηγαίνει στο Περιστέρι (8/3) και ακολουθεί αμέσως μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (12/3), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X