Super League: Ενός λεπτού σιγή στα παίχνιδια της 25ης αγωνιστικής

Super League: Ενός λεπτού σιγή στα παίχνιδια της 25ης αγωνιστικής
Photo Credits: INTIME

Η Super League εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ενημερώνοντας πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην 25η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, εξέδωσε η Super League.

Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σ’ όλες τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλημάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Με βαθύτατη οδύνη, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η τραγωδία αυτή που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, συγκλόνισε όλη την κοινωνία μας.

Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X