Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά παραιτήθηκε λόγω διαμάχης με τις εθνικές ομάδες

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά παραιτήθηκε λόγω διαμάχης με τις εθνικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά, Νικ Μπόντις παραιτήθηκε εν μέσω μιας συνεχιζόμενης εργασιακής διαμάχης μεταξύ του διοικητικού οργάνου και των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Καναδά, νωρίτερα είχε δηλώσει ότι θα μποϊκοτάρει ένα προπονητικό κάμπ που ήταν προγραμματισμένο τον Απρίλιο, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για αύξηση χρηματοδότησης και λύση του προβλήματος ανισότητα στις αμοιβές.

Από την πλευρά της η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Καναδά προχώρησε σε απεργία τον Ιούνιο του 2022 αφού κατηγόρησαν την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για «ασέβεια» όσον αφορά τα χρηματικά έπαθλα που θα δίνονταν για την συμμετοχή στο Mundial και δήλωσαν ότι «υποστηρίζουν ολόψυχα» τη γυναικεία ομάδα, με τις δύο εθνικές ομάδες να ζητούν προηγουμένως αλλαγή στην ηγεσία της CSA.

Σε δήλωση που ανακοίνωσε την παραίτησή του, ο Μπόντις ανέφερε ότι πιστεύει ότι οι δύο εθνικές πλευρές θα υπογράψουν «μια ιστορική συλλογική σύμβαση εργασίας. Μόλις υπογραφεί, θα είναι μια συμφωνία ορόσημο που θα ξεχωρίζει το έθνος μας από σχεδόν κάθε άλλη ένωση-μέλος της FIFA», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αναγνωρίζω ότι αυτή η στιγμή απαιτεί μια αλλαγή. Για αυτό τον λόγο και παραιτούμαι από την θέση του προέδρου της CSA», κατέληξε στην ανακοίνωση του ο Νικ Μπόντις, που πήρε την απόφασή του μετά από έντονες πιέσεις που δέχθηκε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X