ΑΕΚ: Ξεκινάει με Λάρισα τα πλέι οφ η ομάδα Futsal

ΑΕΚ: Συνέτριψε (10-1) και τον Ολυμπιακό Νικαίας και πάει για το ντέρμπι κορυφής με Δούκα

Η ΑΕΚ ξεκινάει τα πλέι οφ απέναντι στη Λάρισα ενώ προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και προέκυψαν τα τέσσερα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs.

Η ΑΕΚ τερμάτισε δεύτερη με 47 βαθμούς μετά το 13-2 απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής. Η Ένωση θα έχει πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Λάρισα και είναι ήδη μπροστά με 2-0 από τα μεταξύ τους ματς.

Ο περσινός νταμπλούχος Δούκας νίκησε τη Σαλαμίνα 7-1. Οι μπλε τερμάτισαν στην κορυφή με 52 βαθμούς και αντιμετωπίζουν το Νέο Ικόνιο με πλεονέκτημα έδρας και με προβάδισμα 2-0 στις νίκες, κυνηγώντας μια νίκη για τα ημιτελικά.

Ο Ερμής Ζωγράφου επιβλήθηκε 6-2 της Αθήνας ’90 στα Ιλίσια και τερμάτισε τέταρτος με 26 βαθμούς. Οι δύο ομάδες έχουν πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των playoffs. O Ερμής παίζει με την Κόμπρα και προηγείται 1-0, ενώ η Αθήνα ’90 αναμετράται με την έκτη Σαλαμίνα και είναι στο 1-1.

Η Λάρισα πέρασε εύκολα από το Πέραμα απέναντι στον ουραγό Ολυμπιακό τερμάτισε στην 7η θέση της κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Τέλος, η Κόμπρα έδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε από το 3-1 και νίκησε στο κλειστό του Βύρωνα με 4-3 το Νέο Ικόνιο, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση και στέλνοντας την ομάδα του Περάματος στην όγδοη. Σε ημιτελικά και τελικούς ο νικητής κρίνεται και πάλι στις τρεις νίκες, αλλά εκεί δεν μεταφέρονται τα αποτελέσματα που είχαν μεταξύ τους οι ομάδες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X