«Παράθυρο» αισιοδοξίας για παραμονή του Πινέδα στην ΑΕΚ από το Μεξικό: «Ο Πινέδα εξετάζει πώς μπορεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ»

«Παράθυρο» αισιοδοξίας για παραμονή του Πινέδα στην ΑΕΚ από το Μεξικό: «Ο Πινέδα εξετάζει πώς μπορεί να ανανεώσει με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι Μεξικανοί αφήνουν «παράθυρο» αισιοδοξίας στην ΑΕΚ για παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Παράθυρο» αισιοδοξίας για παραμονή του Όρμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ από το Μεξικό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Κατ’ αρχήν ο Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη στο TUDN και αναφορικά με το μέλλον του υποστήριξε ότι «υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει».

Και εν συνεχεία υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για την ΑΕΚ το επόμενο διάστημα υποστηρίζοντας ότι «θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι».

Και κάπου εκεί μπαίνει το δημοσίευμα της μεξικανικής ιστοσελίδας “debate.com.mx” που αφήνει τα πάντα ανοικτά.

«Ο Πινέδα έδειξε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει στους Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ. Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται οτι «ο Μεξικανός άσος παρακολουθεί στενά με τον ατζέντη του τις εξελίξεις και τις προοπτικές για να δει τις δυνατότητες που έχει είτε να συνεχίσει με μία ανανέωση στην Ελλάδα ή να μεταναστεύσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τους επόμενους μήνες».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X