Η Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό με ανατροπάρα στο 92'!

Η Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό με ανατροπάρα στο 92'!
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση με ανατροπή (2-3) για την Κ17 της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία ανατροπή στο 90’+2′ για την ομάδα Κ17 της ΑΕΚ!

Η «Ένωση» επικράτησε 3-2 επί του Λεβαδειακού στο Ζαγαρά στη Βοιωτία, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της  της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε στους 22 βαθμούς ούσα 4η.

Το ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 με γκολ του Πούλου, ενώ και το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με μια άτυχη στιγμή για την ΑΕΚ, το πέναλτι που εκτέλεσε άουτ ο Χρήστος Παλαιολόγου. Το γκολ ήρθε, όμως, στο 52′ με πλασέ του Παλαιολόγου, τον οποίον βρήκε με σέντρα στο ύψος του δεύτερου δοκαριού ο Γιώργος Κολυφέτης.

Στο 68′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Αλέξανδρο Ντάνι μετά από πάσα του Πέτρου Κολοκοτρώνη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός έφτασε στο 2-1 με τον Καντά. Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με το 2-2 στο 80′ μετά από συνεργασία δύο παικτών που είχαν περάσει ως αλλαγή. Ο Αλέξανδρος Ελέζι έκανε τη σέντρα και ο Ακύλας Ζούλιας ισοφάρισε με πλασέ.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90′, όταν ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Πειτούσης απέκρουσε την κεφαλιά του Γρηγόρη Ράπτη, όμως η ολική ανατροπή ήρθε τελικά στο 92′ με εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ από τον Ιάσονα Ψυχογιό. Αρχικά ο Ζούλιας σούταρε στο δοκάρι, η άμυνα του Λεβαδειακού έδιωξε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ψυχογιό που με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα!

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης, Μαρκόπουλος (73′ Ψυχογιός) Σέχου (55′ Κολοκοτρώνης) Ντάνι (73′ Ζούλιας) Σαρρής, Ανδριώτης (66′ Ράπτης) Παλαιολόγου, Δασκαλόπουλος (66′ Ελέζι).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X