Έβγαλε τη... λατέρνα ο Ολυμπιακός και τα έβαλε με την κυβέρνηση: «Από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών, το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση»

Έβγαλε τη... λατέρνα ο Ολυμπιακός και τα έβαλε με την κυβέρνηση: «Από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών, το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση»

Με την κυβέρνηση τα έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά το «ντου» του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την μπάλα στην εξέδρα και συγκεκριμένα στην… κυβέρνηση πετά η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά τις συνθήκες ζούγκλας που εκτυλίχθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία βάλλουν κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών». Στη διάρκεια του οποίου φυσικά υπάρχουν και αγώνες, μεταξύ άλλων, όπως των «ερυθρολεύκων» στην Τρίπολη όπου σημειώθηκαν όργια, εν προκειμένω υπέρ τους (ίσως αναφέρονται σ’ εκείνα).

Κι όλα αυτά ενώ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι εικόνες με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να πραγματοποιεί «ντου» στον διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Ζοάο Πινέιρο, ενώ μετά τη λήξη άνθρωποι του κλαμπ επιτέθηκαν στον Πορτογάλο ρέφερι επιχειρώντας ακόμα και να τον κλωτσήσουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X