Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο - Η ΑΕΚ «καθάρισε» με 3-1 σετ και τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Κέρκη στη Σάμου και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη σημαντική νίκη πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 σετ του Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 15η αγωνιστική της Preleague.

Η «Ένωση» συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει μπροστά της την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Αιγιαλέων και την εκτός έδρας «μάχη» με το Φλοίσβο. Με 3 «καθαρές» νίκες η «Ένωση» θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Pre League, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της Καλαμάτας, καθώς στην ισοβαθμία υπερτερεί ο «Δικέφαλος».

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ που γέμισε το γήπεδο και στήριξε με τρομερό πάθος και ένταση τους αθλητές μας! Για αυτό οι «κιτρινόμαυροι» μετά το φινάλε του αγώνα χειροκρότησαν και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τη μεγάλη νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί η φιλοξενούμενη ομάδα να πέτυχε τον πρώτο πόντο στο παιχνίδι, όμως η ΑΕΚ με ένα γρήγορο 3-0 πήρε προβάδισμα στο σκορ και έχτισε το παιχνίδι της, προσπαθώντας να αποκτήσει μια καλή διαφορά στο σκορ. Αυτό το πέτυχε στα μισά του σετ που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5 πόντους(14-9). Η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε την αντεπίθεση της, μείωσε το σκορ (19-17), όμως η «Ένωση» πήρε το σετ με 25-22, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μπατατζίμ και Παλέντζα.

Καλύτερα ξεκίνησε το δεύτερο σετ η ομάδα της Σάμου παίρνοντας το προβάδισμα με 0-2, με την ΑΕΚ να κυνηγάει το σκορ. Με υπομονή και καλές επιθέσεις, η «Ένωση» πέρασε κατάφερε να πάρει τα ηνία στο σετ (9-8).  Η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε το ισχυρό μπλοκ της, κερδίζοντας δεύτερες μπάλες και έφτασε με τους Μπαρμπούνη και Παλέντζα στο 25-20 και το 2-0 στα σετ.

Οι δύο ομάδες στο τρίτο σετ βάδιζαν χέρι-χέρι έως το 10-9. Η ΑΕΚ σταδιακά βελτίωσε το μπλοκ της και με τους Παλέντζα και Μπατατζίμ να κυριαρχούν στο φιλέ ξέφυγε με 18-15. Οι Σαμιώτες αντέδρασαν και… «πλήρωσαν» την ΑΕΚ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με βελτίωση σε σερβίς και μπλοκ, καταφέρνοντας να κατακτήσουν το σετ με 23-25.

Αυτό δεν πτόησε καθόλου τους «κιτρινόμαυρους» που μπήκαν… φουριόζοι (3-0). Ο Παλέντζας «εκτελούσε» με κάθε τρόπο, με τον άσσο του στο 8-2 να οδηγεί σε «ξέσπασμα» από όλο το φίλαθλο κοινό. Μπατατζίμ, Μελλές και Μπαρμπούνης ανέβασαν τη διαφορά στους 7 πόντους (14-7), ενώ στο 15-8 οι φιλοξενούμενοι (παρ’ ότι ήταν καθαρός ο πόντος…) διαμαρτυρήθηκαν ιδιαίτερα έντονα, δεχόμενοι την κόκκινη κάρτα (16-8). Ακολούθησε νέα εντυπωσιακή επίθεση του Παλέντζα για το 17-8, με τους «κιτρινόμαυρους» να κατακτούν με άνεση το σετ με 25-15, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Τα σετ: 25-22, 25-20, 23-25, 25-15

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Παλέντζας, Ρούσης, Μπατατζίμ, Μπαρμπούνης, Μπρουνάο, Μελλές / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ηλιακόπουλος, Ράμος.

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): Νικολάκης, Εφραιμίδης, Τουρνάκης, Χαντ, Καπετανίδης, Κόστα / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Σπυριούνης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X