ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπαράλες με πάλη έριξε κάτω τον Τζαβέλλα, Κουρομπύλια-Τζοβάρας έδωσαν και στους δύο κίτρινη!

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ο Μπαράλες με πάλη έριξε κάτω τον Τζαβέλλα, Κουρομπύλια-Τζοβάρας έδωσαν και στους δύο κίτρινη!
Photo Credits: INTIME

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έριξε κάτω τον Τζαβέλλα θέλωντας να εκνευρίσει τον στόπερ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι από τους πιο σκληρούς και πονηρούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα προσπαθώντας συνεχώς να εκμαιεύσει καταστάσεις. Μάλιστα έχουν παρελθόν με τον Γιώργο Τζαβέλλα με τους δυο τους να έχουν έρθει παλαιότερα στα χέρια σε φιλικό παιχνίδι (και τον Βράνιες να τους χωρίζει!).

Μετά την κόκκινη στον Γκραντάφσκι, ο Μπαράλες προσπαθείφ με κάθε τρόπο να βάλει φωτιά στο παιχνίδι, να εκνευρίσει τους παίκτες της ΑΕΚ και κυρίως τον Τζαβέλλα που τον έχει man to man. Στο έκτο λεπτό σε φάση που η Ένωση είχε φάουλ, πήγε και κλώτσησε την μπάλα που είχε στηθεί με τον Τζοβάρα να μην τον τιμωρεί.

Αργότερα, έριξε κάτω τον Τζαβέλλα με κίνηση… ελληνορωμαϊκής πάλης προσπαθώντας προφανώς να τον εκνευρίσει. Ούτε η επόπτρια Κουρομπύλια, ούτε ο Τζοβάρας τον τιμώρησαν με τον διαιτητή να δείχνει μια κίτρινη και στους δύο.

Δείτε τη φάση:



 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X