ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Επαιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια το τραγούδι του Stavento για τον πατέρα του και την αγάπη του για την ΑΕΚ (VIDEO)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Επαιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια το τραγούδι του Stavento για τον πατέρα του και την αγάπη του για την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το τραγούδι του Stavento ακούστηκε στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τραγούδι του Stavento, «Μπαμπά μου ξέρω» έπαιξε στα ηχεία της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena»!

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης και την είσοδο των ενδεκάδων στο γήπεδο μεταξύ των τραγουδιών που ακούστηκαν ήταν και εκείνο του Μιχάλη Κουϊνέλη με αφιέρωση στον πατέρα του.

«Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στη Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις», λέει σε ένα του στίχο ο Μιχάλης Κουϊνέλης που με το κομμάτου άγγιξε πολλούς που θα ήθελαν να είναι με κάποιον δικό τους άνθρωπο στο νεό γήπεδο της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού που προσκάλεσε τον Stavento και τον πατέρα του στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλος είχε επικοινωνία με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και όπως ενημέρωσε τότε η ΑΕΚ, ο ίδιος και ο πατέρας του με το που αναρρώσει θα φιλοξενηθούν στον πρώτο αγώνα της ομάδας που θα είναι σε θέση να έρθουν, στην σουίτα του κ. Μελισσανίδη.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X