Ανατριχίλα για το μεγαλείο της ΑΕΚ από τον Stavento - «Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στην Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις»! (VIDEO)

Ανατριχίλα για το μεγαλείο της ΑΕΚ από τον Stavento - «Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στην Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεγαλείο της ΑΕΚ εμπνέει γνωστούς καλλιτέχνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είχε ένα ιδιαίτερο μείγμα χαράς και συγκίνησης.

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που δεν δάκρυσαν μιας και οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους εκείνους που δεν κατάφεραν να το ζήσουν.

Εκείνους που δεν είδαν το θαύμα της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» να ολοκληρώνεται. Που δεν πανηγύρισαν το γκολ του… Ρουμπάπα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένας εξ αυτών που δάκρυσαν ήταν και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής των Stavento που στο νέο του τραγούδι κάνει κατάθεση ψυχής μιλώντας για την σχέση του γιου με τον πατέρα.  Με τίτλο «μπαμπά μου ξέρω» ο γνωστός καλλιτέχνης κάνει ένα τραγούδι φόρο – τιμής στον πατέρα του ο οποίος αγαπούσε την ΑΕΚ.

«Μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στη Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις», λέει σε ένα του στίχο ο Μιχάλης Κουϊνέλης συγκινώντας όλους όσους μπαίνουν στη θέση του.

Ακούστε το νέο του τραγούδι:

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X