Πειρατές του Ονείρου: Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πειρατές του Ονείρου: Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Οι πειρατικές αιχμές των Πειρατών του Ονείρου για το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
✓ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ… ΑΣΤΕΡΑ! Εδώ είναι Νέα Φιλαδέλφεια και επιτρέπεται μόνο ένα ΑΣΤΕΡΙ να λάμπει! Αυτό της ένδοξης Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Οι υπόλοιποι, ότι όνομα κι αν φέρετε, θα “σβήνετε” σε χρόνο dt στο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού. Πέρασαν ανεπιστρεπτί εκείνες οι αλήστου μνήμης εποχές, στο νταχάου του οακα, όπου σουλατσάριζε ο κάθε πικραμένος που ψάχνονταν για αποτέλεσμα με την Α.Ε.Κ. Είπαμε, εδώ είναι “Άλλη Εντελώς Κατάσταση” και θα χάνετε από τη… Δεκελείας!
✓ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ! Η Ομάδα θα πρέπει να τα δώσει όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να κόψει πρώτη το νήμα στην κούρσα του Τίτλου. Δεν χωράει κανένας εφησυχασμός, ούτε και πειραματισμοί, αφού πλέον κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος και κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός! Άρα απαιτείται απόλυτη αγωνιστική προσήλωση με υψηλή απόδοση και καθαρό μυαλό από τους παίχτες, σωστές επιλογές και ορθή κρίση από το τεχνικό τιμ, προάσπιση του ιδρώτα και του κύρους της ομάδας από τη διοίκηση, καθώς και ενθουσιώδη συμμετοχή με πάθος και παλμό από τον κόσμο μας. Έτσι πράττοντας καθένας το καθήκον του, από το δικό του μετερίζι, βάζουμε όλοι μας κι από μία χρήσιμη ψηφίδα στο παζλ της Κιτρινόμαυρης Κούπας!
✓ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ! “13 στα 13” τα ματς μέσα στην Ανίκητη Έδρα μας και “35-2” τα γκολ. Πάμε τώρα για το “14 στα 14” και βέβαια δεν θα μας… χάλαγε καθόλου και ο δείκτης “40” για τα γκολ στον ανάλογο στατιστικό πίνακα. Εμπρός λοιπόν ΑΕΚΑΡΑ, τα ρεκόρ έγιναν για να τα… αναβαθμίζεις εσύ!
✓ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ – Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Για όσα έγιναν στην τ(ρ)ούμπα της Θεσ)νίκης : δεν θα αποκρύψουμε τις όποιες αγωνιστικές ευθύνες έχουν και οι παίκτες και ο προπονητής μας, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ευθύνεται το τρισάθλιο νορβηγικό κοράκι με τα ελεεινά σφυρίγματά του κατά της Α.Ε.Κ. Ο παόκ έπρεπε να παίζει από νωρίς με 9 παίκτες αντί για 11. Όμως τους πρόσφεραν, και πάλι, χέρι βοηθείας. Και είδαμε και καταλάβαμε! Αφήνουμε όμως πίσω αυτό το δυσάρεστο και εν πολλοίς άδικο αποτέλεσμα (2-0) μαζί και τα καραγκιοζιλίκια από τα προκλητικά λουτσεσκάκια που έχουν καταντήσει χειρότερα κι από… τη Μ. Βούρτση με την πονηρή και συνεχή κλάψα βρέξει χιονίσει – και συνεχίζουμε προς το στόχο μας με την ελπίδα ότι τα παθήματα θα γίνονται μαθήματα σε όλα τα επίπεδα και για όλους μας!
✓ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ  από τους μηχανισμούς του “συστήματος”, των κορακιών του, αλλά και από τη συνοδευτική καταιγιστική προπαγάνδα από τα αντίπαλα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Το όλο σκηνικό έρχονται να ενδυναμώσουν, με την απαράδεκτη στάση τους, και ποικίλοι “χρήσιμοι” γυρολόγοι και κοτσανολόγοι, τηλεοπτικοί και μη. Κάποιοι μάλιστα εξ’ αυτών χρησιμοποιούνται, εκ των πραγμάτων, επικουρικά από την αντίπαλη φαιά προπαγάνδα αποτελώντας αυτό που έχει ανάγκη για να γίνει πιο πιστευτή : το άλλοθι μίας δήθεν “αντικειμενικότητας” (τρομάρα τους) που κάθε άλλο παρά τέτοια είναι τελικά. Διότι με κάποια τραγελαφικά έως εξωφρενικά λεγόμενά τους, που σημειωτέον συχνά-πυκνά βρίσκουν “φιλόξενη γωνιά” στα μέσα των ανταγωνιστών μας, “ρίχνουν νερό στο μύλο” των αντιπάλων και επί της ουσίας πριμοδοτούν το σκεπτικό τους λειτουργώντας, αντικειμενικά, υπέρ τους! Επιτέλους-τέλος! Κάποτε θα πρέπει να δοθεί η πρέπουσα απάντηση και αρμόδια γι’ αυτό είναι μόνο η “επίσημη Α.Ε.Κ” και οι φορείς της. Όσο αυτή εξακολουθεί με τη σιωπή της να δίνει την εντύπωση ότι τους καλύπτει ή τους κανακεύει αντί να τους καταγγείλει αποφασιστικά έναν προς έναν και να τους κλείσει την πόρτα μια για πάντα, τόσο η Ομάδα θα εκτίθεται. Ας πράξει λοιπόν η Α.Ε.Κ τα δέοντα, δεν μπορεί να γινόμαστε “κλωτσοσκούφι” κανενός.
✓ Α.Ε.Κ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ;;; Θα το επαναλάβουμε γιατί κάθε φορά συναντάμε μπροστά μας το ίδιο πρόβλημα. Η Α.Ε.Κ δεν διαθέτει τα μέσα προβολής των υπόλοιπων ανταγωνιστών της με αποτέλεσμα να αποτελεί το εύκολο θύμα μιας εχθρικής προπαγάνδας στην tv η οποία ελέγχεται ολοκληρωτικά από τα άλλα στρατόπεδα. Δείτε τι συμβαίνει : οι γάβροι διαθέτουν τη… “μέγα” πλύση εγκεφάλου, απ’ την άλλη μεριά η προπαγάνδα του τριφυλλιού δεν… “σκάει” μέρα νύχτα, ενώ και οι βόρειοι έχουν… “όπεν” το δικό τους δίαυλο επηρεασμού. Εμείς τι έχουμε για να επικοινωνούμε τις θέσεις μας; Ένα…  τίποτα, με μπόλικο καθόλου! Γι’ αυτό φροντίστε να εφοδιαστεί και η Α.Ε.Κ με το δικό της τηλεοπτικό μέσο πληροφόρησης που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα μοιάζει με των υπολοίπων διότι θα διαθέτει ύφος και ποιότητα εφάμιλλα με την Ομάδα της Προσφυγιάς. Κινηθείτε όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, γιατί δεν πάει άλλο αυτό το χάλι.
✓ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ… (της Τετάρτης) όταν θα ‘χουμε πια προκριθεί…!!! Και στο Καραϊ-τάβλι κι εκεί μέσα ρε ΑΕΚΑΡΑ, μπορείς και πρέπει να πάρεις τη ΝΙΚΗ! Για την πρόκριση δεν το συζητάμε, αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί, λόγω της ξεγυρισμένης 3άρας! Αυτό που θέλουμε είναι να τους γλεντήσει ο Δικέφαλος ΚΑΙ στην έδρα τους. Γουστάρουμε δε, να το σερβίρει η Α.Ε.Κ στο 90’, έτσι για να ‘χει πιο πολύ γούστο όταν θ’ αρχίσουν οι παραγγελίες του… πατροπαράδοτου κορνέ στο λιμάνι. Εμπρός Αετοί, φέρτε στη Νέα Φιλαδέλφεια το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό!
✓ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ από την ΑΕΚΑΡΑ θα πάει άπατο και το σουργελο-άρμα της φετινής ποδοσφαιρικής Αποκριάς με τους τρίχρωμους μασκαράδες! Οι ερυθρο-πρασινό-μαυροι “καρνάβαλοι” θα καούν στο καμίνι της ανωτερότητας της Α.Ε.Κ και οι μάσκες της υποκρισίας των συνασπισμένων απατ-αιώνιων σε νότο και βορρά θα πέσουν ώστε να φανεί αφτιασίδωτη η αγυρτεία τους. Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ,  κατέκτησε όλα τα Τρόπαια και ρεζίλεψε το “κονκλάβιο”!
✓ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ και μάλιστα σε πολλά επίπεδα χρειάζεται η Α.Ε.Κ του Μπάσκετ για να μπορέσει να επαναδιεκδικήσει τον Τίτλο της Βασίλισσας. Όποιος έχει μάτια βλέπει, αφού είναι ηλίου φαεινότερες οι ελλείψεις τόσο στο έμψυχο δυναμικό όσο και η ανεπάρκεια  “στον πάγκο”. Η διοίκηση οφείλει να βρει ΑΜΕΣΑ τις πραγματικά ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ λύσεις που απαιτούνται. Βέβαια -για να τα λέμε όλα- ευθύνη έχουμε κι εμείς, ο κόσμος, που δεν παρέχουμε τη στήριξη που θα έπρεπε και που σίγουρα χρειάζεται η Ομάδα του Μπάσκετ, έστω κι εκεί στην… εξορία των Λιοσίων (άλλο λάθος κι αυτό αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι της παρούσης).
 
✓ΑΝΤΙΟ ΜΑΡΙΝΟ… Έφυγε άδικα στα 21 του χρόνια επάνω στη δουλειά, στον αγώνα για το μεροκάματο, ο αδερφός μας ο Μαρίνος από την Ελευσίνα, γιος του Πειρατή Στάθη Σ., και από μικρό παιδί στο σύνδεσμο. Η θλίψη μας είναι ανείπωτη και τα λόγια πολύ φτωχά μπρος στο βαρύ πόνο. Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν γνήσια ψυχάρα και ΑΕΚΑΡΑ και έτσι θα τον υποδεχθούν κι εκεί ψηλά και τα υπόλοιπα παλικάρια από το “club του παραδείσου”. Αντίο ρε μάγκα, η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή! Στάθη, Δήμητρα και Άννα, κουράγιο αδέρφια.
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!
✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!
Πειρατές του Ονείρου: Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια
* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* 21η συνεχόμενη εβδομάδα με “Πειρατικές Αιχμές”! Μαγικό το νουμεράκι. Αφού δεν έσπασε κι εδώ το σερί, keep walking και βλέπουμε μέχρι που θα φτάσει (αδειάλειπτα).

* Αυτό το Πρωτάθλημα θα ‘ναι το πιο μάγκικο! Κόντρα σε όλους, θεούς, δαίμονες και… δούρειους ίππους! Εμπρός αετέ-δικέφαλε!

* ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ! Το γήπεδο θα πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού. Έρχεται το ντέρμπι με το γάβρο και η ΕΔΡΑ είναι ζωτικής σημασίας. Επαγρύπνηση-περιφρούρηση του Κάστρου μας απ’ όλους μας!

* Κουίζ: κατάμαυρο και σιχαμερό είδος του ζωικού βασιλείου με δύο πόδια που σφυράει κλέφτικα. Απάντηση: Κοράκι!

* Τίγρη, μια παλιά σοφή ρήση λέει “να ανησυχείς ότι κάτι δεν κάνεις καλά, όταν ο εχθρός σού χτυπά φιλικά την πλάτη”. Δεν τους έκανες αυτή τη χάρη κι αποδεικνύεις ότι είσαι ηγέτης με πολλά κιλά μαγκιά!

* Υπέροχη και βαθιά ανθρώπινη η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ απέναντι στον Όλεγκ Ντατσένκο. Χίλια μπράβο!

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης : πένα που ξεσκίζει τα σωθικά της κατεστημένης σαπίλας. Τεράστια η (διαχρονική) προσφορά του στη μαχόμενη Α.Ε.Κ.

* Αηδία έχουν καταντήσει εκεί στο επίδοξο “χαλιφάτο του βορρά”. Γιατί θέλει πολύ θράσος να μιλάνε για… τρομοκρατία εκ μέρους της Α.Ε.Κ, ποιοι, οι “ταλιμπάν” του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτοί που άπειρες φορές μετατρέπουν το γήπεδό τους σε… Καμπούλ!!!

* Μας ρωτάνε κάποιοι και μάλιστα επίμονα με ποιον θα είμαστε στην κυριακάτικη ερυθρο-πράσινη κόντρα. Με κανέναν ρε! Είναι δυνατόν να επιλέξουμε μεταξύ κατεργαραίων; Ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Τι στο διάτανο δεν καταλαβαίνετε!!!

* Κράξιμο να ‘ναι κι ότι να ‘ναι! Μπέρδεψαν τις ομάδες οι γκαφαδόροι μπαοκτσήδες και  γιούχαραν σε κάποια φάση μέχρι και τους δικούς τους παίχτες!!! Αυτά κάνει η πολλή μαλα…ματίνα!

*  “Τονωτική ένεση ηθικού και πόρωσης” για την Ομάδα χαρακτήρισε τις Πειρατικές Αιχμές ένας παλιός ενωσίτης με μεγάλο σεβασμό στον οπαδικό χώρο. Μετράει για μας η γνώμη σου αδερφέ και σε ευχαριστούμε!

* Μάριε Σπυριδάκη (ΑΕΚ Β’) περαστικά και γρήγορα ξανά στα γήπεδα. Σιδερένιος!

* Το θέτουμε για μια ακόμη φορά : προτού αρχίσετε τα κλαπατσίμπανα από τα μεγάφωνα του γηπέδου, βάλτε και κανένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, αυτού του εμβληματικού ενωσίτη ερμηνευτή και μεγάλου βάρδου της προσφυγιάς. Ακούτε ή τα αυτιά σας έχουν πάθει κατιτίς;;;

* “Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά για τα παιδιά εκεί ψηλά”! Και μαζί και για σένα ρε Μαρίνο!

* Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα της Α.Ε.Κ,  Στέβαν Γέλοβατς, οι τ(ρ)ουμπαίοι του βορρά. Δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο… απέχθεια!

* Χριστόφορε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ! Και η καυστική σάτιρα όπλο είναι και μάλιστα πολύ ισχυρό απ’ ότι φαίνεται.

* Πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς στους Πειρατές της Επαρχίας. Σε πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά! Γιατί παντού χτυπά η πειρατική καρδιά!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Γίνεται τελικά γήπεδο στΑ Φιλαδέλφεια, ναι ή όχι;;; Λέγετε ρε πρωταθλητές της κολοτούμπας που γελάνε μέχρι και οι σακαράκες στον οδδυ!

* Και οι “Πειρατές του Ονείρου” δίνουν τη δική τους συμβολή στις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των σεισμοπαθών συνανθρώπων μας σε Τουρκία, Κουρδιστάν και Συρία.

* Κάτω οι πόλεμοι. Όχι στα δολοφονικά πογκρόμ των μακελάρηδων αυτού του πλανήτη. Όχι στους ξεριζωμούς και τις εκτοπίσεις. Ειρήνη, φιλία, συνεργασία, ανάμεσα στους λαούς όλου του κόσμου.

* “Μια Ιστορία από την Πόλη/μάς μεγαλώνει από παιδιά/το μεγαλείο σου δεν τελειώνει/Α.Ε.Κ Ιδέα μοναδικιά…”

*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Αφιερωμένες οι σημερινές “Πειρατικές Αιχμές” στον Μαρίνο από την Ελευσίνα. Θα σε θυμόμαστε για πάντα αδερφέ μας…

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X