Αλεξίου: «Για κάποιες ομάδες φαίνεται ότι οι κανονισμοί τηρούνται κατά βούληση»

Αλεξίου: «Για κάποιες ομάδες φαίνεται ότι οι κανονισμοί τηρούνται κατά βούληση»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Αλέξης Αλεξίου στην εκδίκαση για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος εκπροσωπεί την ΑΕΚ στην εκδίκαση για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τόνισε ότι «για κάποιες ομάδες φαίνεται ότι οι κανονισμοί τηρούνται κατά βούληση».

«Με την απόφαση γίναμε σοφότεροι. Στην Ολλανδία αγώνας δεν ξεκίνησε αν το δοκάρι δεν σηκωθεί μισό πόντο. Για κάποιους εδώ μπορεί και η κανονικότητα να τηρείται κατά βούληση.   Μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Η κανονικότητα των δοκαριών έχει κριθεί και δεν έχει προσβληθεί, δεν αποτελεί λόγο έφεσης», είπε αρχικά ο Αλεξίου.

«Ο Ατρόμητος έλεγε ότι όλα έγιναν καλά αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος», πρόσθεσε.

Ο Αλεξίου συνέχισε λέγοντας ότι «ο Ατρόμητος έλεγε ότι όλα έγιναν καλά αλλά μην βλέπετε τι γράφει ο Μανούχος γιατί ενεργούσε με δόλο. Αυτό δεν μπορείτε να το ακούσετε. Απαύγασμα κατάλυσης της αντικειμενικής ευθύνης ότι υπεύθυνος για το γήπεδο είναι ο δήμος και όχι ο Ατρόμητος».

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η διαδικασία σήμερα θα έπρεπε να είναι μόνο υποβολή εγγράφων. Ο Ατρόμητος δεν είπε τίποτα για αντικανονικό γήπεδο που παρέλαβε από το δήμο. Με πρόσφατη απόφαση στη Διαύγεια φαίνεται ότι ο Ατρόμητος έχει εκτελέσει σωρεια εργασιών προκειμένου το γήπεδο να ελεγχθεί και να αδειοδοτηθεί. Αυτό φαίνεται με έγγραφα που δεν προσβάλονται», συνέχισε.

«Αν θα μπορούσε να υπάρξει αντικείμενο προ έλεγχο θα έπρεπε να είναι αυτό το άρθρο 21 περί πλαστογραφίας και νόθευσης. Εμφανίστηκαν έγγραφα ότι ο δήμος έκανε μέτρηση. Αυτό θα έπρεπε να είναι αντικείμενο μίας επόμενης δίκης», τόνισε ο Αλεξίου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X