ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά

ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά
Photo Credits: INTIME

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κοπή πίτας των ακαδημιών Futsal της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία εκδήλωση-γιορτή, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (23/02) στην «Βυζαντινή Γωνία», οι Ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ, έκοψαν την πίτα τους.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Νίκος Ζιάκας είδε την «Βυζαντινή Γωνία» να γεμίζει από δεκάδες παιδικές φωνές, που καταχάρηκαν την εκδήλωση, δημιουργώντας ένα άκρως ενωσίτικο κλίμα.

Από πλευράς διοίκησης, το «παρών» έδωσαν, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας και Διοικητικός Υπεύθυνος των τμημάτων Βόλεϊ, Λευτέρης Αρχόντης, η Γενική Διευθύντρια, Γεωργία Λεμονιά, το Μέλος του Δ.Σ. Λεωνίδας Αρχόντης, καθώς και η Τεχνική Διευθύντρια του βόλεϊ γυναικών, Έφη Παπαϊωάννου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κοπή πίτας των ακαδημιών:

ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά ΑΕΚ: Εικόνες από την γιορτή των ακαδημιών Futsal στη Βυζαντινή Γωνιά

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X