Με… αποδείξεις: Ίδια φάση με το «εγκληματικό» πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο δόθηκε αποβολή στο Άιντραχτ-Νάπολι! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με… αποδείξεις: Ίδια φάση με το «εγκληματικό» πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο δόθηκε αποβολή στο Άιντραχτ-Νάπολι! (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ίδια φάση με το «εγκληματικό» πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο δόθηκε αποβολή στο Άιντραχτ-Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε λίγες ώρες καταρρίφθηκε η προπαγάνδα τους στο κορυφαίο, μάλιστα, ποδοσφαιρικό επίπεδο με φάση ανάλογη των Σέρχιο Αραούχο και Νέλσον Ολιβέιρα, πριν λίγες ημέρες στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και στη Νάπολι, υπήρξε ίδια φάση Αραούχο-Ολιβέιρα και δόθηκε αποβολή!

Και ας πάμε στο προκείμενο…

Ο επιθετικός της Άιντραχτ, Κόλο Μουανί είχε την κατοχή και την μπάλα και πήρε κόκκινη σε μαρκάρισμα του Ανγκίσα που διεκδίκησε την μπάλα με τάκλιν του. Ό,τι δηλαδή συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, όπου ο Έσκας έκλεισε τα μάτια στο πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο, τον οποίο «κίτρινισε».

Έτσι, παρότι είχε κατοχή, το πάτημα του θεωρήθηκε ορθώς επικίνδυνο και πήρε κόκκινη, ενώ ο παίκτης που έκανε το τάκλιν πήρε σωστά κίτρινη.

Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Νορβηγός που τα έκανε… μαντάρα, έδειξε κίτρινη στον Αραούχο και στον Ολιβέιρα… τίποτε, ενώ του έδωσε και φάουλ υπέρ του!

Και για να λέμε και όλη την αλήθεια το πάτημα του Ολιβέιρα είναι πιο σκληρό και επικίνδυνο από αυτό του Μουανί!

Δείτε βίντεο και φωτογραφία:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X