Άρης: Πρόστιμο στον Πάλμα για πειθαρχικό παράπτωμα

Άρης: Πρόστιμο στον Πάλμα για πειθαρχικό παράπτωμα
Photo Credits: INTIME

Πρόστιμο στον Λουίς Πάλμα από τη διοίκηση του Άρη για πειθαρχικό παράπτωμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή (Τρίτη 21/2) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με τον Λουίς Πάλμα να τιμωρείται με πρόστιμο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι παίκτες του Απόστολου Τερζή έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να ανασυντάξουν δυνάμεις έπειτα από τη σπουδαία νίκη που σημείωσαν στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-3).

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της Τετάρτης. Η προπόνηση της θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οπότε και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μαζί θα είναι και ο Λουίς Πάλμα που τη… γλίτωσε με πρόστιμο, για την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα του Ηρακλείου. Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τερζής τράβηξε στον πάγκο τον άσο από την Ονδούρα που δεν είδε με… καλό μάτι την αντικατάστασή του από τον Χουάν Ιτούρμπε, με τον Παραγουανό εξτρέμ, μάλιστα, να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Συνέχεια, πάντως, δεν πρόκειται να δοθεί στο περιστατικό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X