Το παραμύθι σας δεν έχει δράκο: Τρία εκτός έδρας ντέρμπι με πέντε αμφισβητούμενες φάσεις, όλες εις βάρος της ΑΕΚ! (VIDEO)

Το παραμύθι σας δεν έχει δράκο: Τρία εκτός έδρας ντέρμπι με πέντε αμφισβητούμενες φάσεις, όλες εις βάρος της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι το μόνο «θύμα» μίας προπαγάνδας δίχως βάση και του συστήματος που συνεχίζει να την πολεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πλέον έχει δώσει όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Δύο ήττες και μία ισοπαλία, παρότι σε όλα τα ματς έπρεπε να πάρει βάση εικόνας και διαιτητικών αποφάσεων κάτι παραπάνω από ότι πήρε τελικά. Και αυτό διόλου τυχαίο δεν είναι…

Πέντε φάσεις-κλειδιά σε τρία ντέρμπι, με πέντε αποφάσεις, όλες εις βάρος της ΑΕΚ. Και μετά από αυτό αντί να ζητούν συγγνώμη και να απολογούνται, προσπαθούν να βγάλουν την ΑΕΚ… κυρίαρχο στη διαιτησία και στους ορισμούς.

Ας πάμε όπως στην αλήθεια και στην πραγματικότητα…

ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1 διά χειρός Καμπάκοφ

Στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Λεωφόρο από τον ΠΑΟ με 2-1.

Εκεί κέρδιζε 0-1 και μέσα σε 7 λεπτά στο α’ ημίχρονο ο… περιβόητος Καμπάκοφ και ο Στογιάνοφ στο VAR το «γύρισαν» με δύο αμφισβητούμενα πέναλτι (41’ για χέρι του Χατζισαφί που τον έσπρωξε ο Σπόραρ και 45’+3 για το τζαρτζάρισμα του Γκαρσία στον Γκάνεα που ήταν εκτός περιοχής) που έκανε γκολ ο Αϊτόρ, ενώ να θυμίσουμε ότι λίγα 24ωρα πριν με πίεση από ΜΜΕ του Αλαφούζου άλλαξε ξαφνικά ο Σιδηρόπουλος και μπήκε ο Καμπάκοφ που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 με την… ξεχασμένη ανατροπή Μάνταλου

Λίγο καιρό μετά η ΑΕΚ έπαιξε στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του Μουντιάλ «πάτησε» κυριολεκτικά τον αντίπαλο της, ο οποίος από τύχη έφυγε με το 0-0 από το γήπεδο.

Οχι όμως μόνο από τύχη λόγω των χαμένων ευκαιριών της Ένωσης, αλλά και διότι στο 112’ ο Πέτρος Μάνταλος ανατράπηκε καθαρά από τον Πασχαλάκη, αλλά ο Σουηδός Νάιμπεργκ και ο Γιουγκ στο VAR το… κατάπιαν για να τελειώσει όπως-όπως το ματς προς όφελος του ΟΣΦΠ του Μαρινάκη μιας και το Καραϊσκάκη ήδη «έβραζε» από την κακή εικόνα των Πειραιωτών.

Και φτάνουμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Ο Νορβηγός διαιτητής Εσπέν Εσκάς και ο Μίκελ Ρέντερ στο VAR έπαιξαν… ΠΑΟΚ σε δύο κρίσιμες φάσεις στο α’ ημίχρονο, όταν θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα του ματς. Στην πρώτη φάση ο Ολιβέιρα πατάει εγκληματικά τον πεσμένο Αραούχο ψηλά στο πόδι δείχνοντας πρόθεση στην ενέργεια του, με τον διαιτητή να δείχνει… κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΚ αντί να αποβάλλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα ο διαιτητής και το VAR είδαν τον Ινγκασον να παίζει αντικανονικά τον Λιβάι Γκαρσία που έφευγε τετ α τετ, να τον γκρεμίζει κάτω, ενώ έχει βγει ο Κοτάρσκι να καλύψει, αλλά δεν έδωσε ο ρέφερι ούτε φάουλ για να μην αναγκαστεί να αποβάλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ και αφήσει την ομάδα του Λουτσέσκου με παίκτη λιγότερο.

Και κάπως έτσι η ΑΕΚ μετρά… χαμένους βαθμούς από το πουθενά και φέτος από διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X