ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τι έγινε στα αποδυτήρια της Τούμπας - Πολλά ψέματα, μία η αλήθεια

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τι έγινε στα αποδυτήρια της Τούμπας - Πολλά ψέματα, μία η αλήθεια
Photo Credits: INTIME

Το αφήγημα του ΠΑΟΚ και τον πρόσφατων «συμπαραστατών» του καταρρίπτεται για ακόμη μία φορά απέναντι στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου με όσα ξεστομίζει κατά καιρούς εις βάρος της ΑΕΚ έχει καταφέρει να μην του δίνει σημασία… κανείς και να γελοιοποιείται δημοσίως. Κάθε φορά τα ίδια.

Αυτή τη φορά δήλωσε με… πόνο ψυχής πως «δεν μπορεί να χαρεί» τη νίκη της ομάδας του γιατί οι άνθρωποι της Ένωσης πίεζαν τον διαιτητή στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος δεν του δώσανε φάουλ, ενώ έχουν προηγηθεί στο α’ ημίχρονο οι μη αποβολές Ολιβέιρα και Ινγκασον σε δύο ξεκάθαρες φάσεις.

Μίλησε ακόμα για… ντου των ανθρώπων της ΑΕΚ στους διαιτητές και πολλά ακόμα που… σέρνονται στη Θεσσαλονίκη από χθες και αναπαράγονται από ΜΜΕ του ΟΣΦΠ και όχι μόνο. Είναι προφανές πως οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές, αλλά δεν υπήρξε ποτέ επίθεση τους στα αποδυτήριά των ρέφερι στην Τούμπα. Σύμφωνα με άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης και ήταν στον χώρο, οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ένωσης έγιναν προς τον διαιτητή Έσπεν Έσκας ενώ εκείνος και οι βοηθοί του ήταν στην φυσούνα και τα σκαλοπάτια που ακολουθούν στο σημείο.

Μπορεί να ήταν έντονες οι διαμαρτυρίες, όμως δεν ήταν κάτι περισσότερο από αυτό. Σίγουρα υπήρχε ένταση, όμως δεν ξεπεράστηκαν τα όρια. Μπήκαν μπροστά οι αστυνομικοί ήταν εκεί, οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήριά τους και όλα τελείωσαν.

Όσο για τις αναφορές που γίνονται στα δύο λιμάνια… οι διαμαρτυρίες έγιναν αποκλειστικά από αξιωματούχους της ΑΕΚ που ήταν διαπιστευμένοι, με δικαίωμα να είναι στον πάγκο.

Δηλαδή, τον εκτελεστικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον CEO Γιώργο Κοσμά και ανθρώπους του προπονητικού τιμ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κάπως έτσι το αφήγημα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και όλων των… πρόσφατων συμμαχιών τους, καταρρίπτεται για ακόμη μία φορά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X