Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αφήνει στην άκρη τα φαιδρά του Περιστερίου και βλέπει την ευκαιρία της ΑΕΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πω την αλήθεια, κουράστηκα. Τόσες μέρες φάγαμε για να συζητάμε για τα δοκάρια, τις μεζούρες, τα λέιζερ, τα σκαψίματα. Βγήκε μια απόφαση έκτρωμα, που αρκούσαν μόνο λίγες ώρες και η συνέντευξη του δημάρχου Περιστερίου, για να ξεφτιλιστεί και να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων. Θα πει κάποιος: αλλάζει κάτι για την ΑΕΚ; Ακόμα όχι. Δεν είμαι βέβαιος, πως θα αλλάξει κάτι και στην έφεση. Αφού ανακάλυψαν μια απίθανη καρικατούρα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα την πρώτη φορά, τι θα τους εμποδίσει τη δεύτερη; Ρητορικό το ερώτημα, σε λίγες μέρες η απάντηση.

Ετσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί. Κόντρα στις απύθμενες ανοησίες που λέχθηκαν αυτό το διάστημα, είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ θα μπει, θα παίξει και (πιθανότατα) θα νικήσει, όποιον αντίπαλο και εάν βρει στο διάβα της. Το έχει δείξει η πορεία της την τρέχουσα σεζόν και ας λέγονται γραφικότητες πως δεν ήθελε να παίξει στο Περιστέρι. Στη χώρα που ό,τι δηλώσεις είσαι, τίποτα πια δεν μπορεί να προξενεί εντύπωση.

Για την ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή πρέπει να έρθει σε πρώτο και μοναδικό πλάνο, η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναμφίβολα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει τη δυναμική της Τούμπας, αλλά και τη διαπίστωση που έδειξε το γήπεδο, δηλαδή πως ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που μπήκε και αντιστάθηκε περισσότερο από κάθε άλλον στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αλμέιδα είπε πως είναι μια ομάδα με πολλές ομοιότητες, με αρκετούς νέους παίκτες και εξαιρετικό προπονητή.

Η ΑΕΚ έχει το μέλλον

Τι μπορούμε να περιμένουμε; Πρώτιστα, τα σπουδαία και όσα μας απασχολήσουν το βράδυ της Κυριακής να είναι μόνο όσα θα συμβούν εντός αγωνιστικού χώρου. Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει «πληγωθεί» πολύ από τοξικές συμπεριφορές, ένταση και πολλές κουβέντες. Βέβαια, όποιος κοιτά συνεχώς πίσω και ψάχνει κάτι από το παρελθόν για να πιαστεί, είναι κυρίως επειδή δεν έχει να δει κάτι μπροστά του. Δεν βλέπει προοπτική, δεν βλέπει ορίζοντα.

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κερδίσει τη βαθιά πλειοψηφία του κόσμου με το ποδόσφαιρο που παίζει. Να αποδείξει μέσα στο γήπεδο και μόνο, πως είναι η πιο θεαματική και πλήρης ομάδα της φετινής χρονιάς. Μπορεί να βλέπει μπροστά, να ατενίζει το μέλλον και να αισιοδοξεί πως τα καλύτερα έρχονται. Αρα, δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να αναμοχλεύει πάθη και ιστορίες του παρελθόντος.

Με τον δικό της τρόπο

Είναι δεδομένο, πως η ΑΕΚ στην Τούμπα θα πάει να παίξει το ποδόσφαιρο της. Με τον δικό της τρόπο, όπως έχει κάνει σε κάθε έδρα που αγωνίστηκε φέτος. Αλλοτε με επιτυχία, όπως το θριαμβευτικό πέρασμα από το Χαριλάου, κάποτε με γλυκιά γεύση, σαν την εμφάνιση στον Πειραιά και κάποιες φορές με αποτυχία, από δικές της αδυναμίες ή και ελέω εξωγενών παραγόντων (λέγε με Καμπάκοφ). Αλλά πάντα, παίζοντας για τη νίκη.

Για την ΑΕΚ δεδομένα, το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Οποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ξέρει πως θα πορευθεί στην πορεία. Ωστόσο, με νίκη γνωρίζει πως βγάζει ουσιαστικά νοκ άουτ από το πρωτάθλημα την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με ισοπαλία η ζωή συνεχίζεται, ενώ και με ήττα ακόμα δεν χάθηκε ο κόσμος. Ετσι κι αλλιώς, ότι κι αν βγάλει η Τούμπα, τα πάντα για τον τίτλο θα κριθούν στα πλέι οφ.

Να κριθεί στο χορτάρι

Πάντως, επιμένω πως κομβικό θα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο. Βλέπετε, πέραν όσων συνοδεύουν ιστορικά αυτό το παιχνίδι, είναι και τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας. Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, που αρχικά αντιμετωπίστηκε με αυτοκριτική και περισυλλογή και στην πορεία έγινε ο κακός χαμός με την υπόθεση του γκολ της ισοφάρισης και όσα το ακολούθησαν. Αρα, θα είναι σημαντικό να πάει η μπάλα στο χορτάρι και όχι σε διαμαρτυρία.

Βλέπετε επίσης, πως το πράγμα βάρυνε ακόμα περισσότερο με τον ορισμό του Μανούχου ως τέταρτου διαιτητή. Να πω την αλήθεια, αδυνατώ να κατανοήσω για ποιον λόγο μπορεί ο Μανούχος να θεωρείται ευνοϊκή επιλογή για την ΑΕΚ. Μήπως επειδή στο Περιστέρι έγραψε τα μισά από όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα; Χάθηκαν τα σκαψίματα, χάθηκαν πόντοι από τις μετρήσεις, δεν έγινε κουβέντα για το μπούλινγκ που δέχθηκε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X