«Αιχμές» Σετιέν για Μπαρτσελόνα: «Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σάπια πράγματα στο ποδόσφαιρο»

«Αιχμές» Σετιέν για Μπαρτσελόνα: «Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σάπια πράγματα στο ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

«Καρφί» Σετιέν για Μπαρτσελόνα και την υπόθεση πληρωμών προς τον αντιπρόεδρο Ένωσης Διαιτητών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση πληρωμών της Μπαρτσελόνα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών έκανε ο Κίκε Σετιέν, μιλώντας για βρωμιά που ρυπαίνει το ποδόσφαιρο.

Κυρίαρχο θέμα στα ισπανικά πρωτοσέλιδα παραμένει η υπόθεση των ύποπτων πληρωμών ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ της Μπαρτσελόνα προς τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, την περίοδο 2016-2018.

Ο άλλοτε πρόεδρος των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν δίστασε να… νίψει τα χείρας του πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης στον Τζοάν Λαπόρτα και πλέον ήρθε η σειρά ενός ακόμη πρώην Μπλαουγκράνα να πάρει θέση για τα γεγονότα.

Ο λόγος για τον προπονητή της Βιγιαρεάλ και άλλοτε τεχνικό της Μπάρτσα, Κίκε Σετιέν, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση έκανε λόγο για «βρωμιά» που ρυπαίνει το ποδόσφαιρο και ανθρώπους που παρασιτούν δίχως όρια στο άθλημα.

«Ο καθένας μένει μακριά από τέτοια πράγματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή που είναι σάπια και με την πάροδο των χρόνων καταλαβαίνεις ότι έχει πολύ λίγη δύναμη για να τα αλλάξεις.

Δυστυχώς σε αυτό το άθλημα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που δεν έχουν κλωτσήσει ποτέ μπάλα και που επωφελούνται από αυτήν χωρίς όρια. Και όλοι ξέρουμε ότι όπου υπάρχουν λεφτά, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι και πολλή βρωμιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X