Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Ζίνι!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Ζίνι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε το δικαίωμα αγοράς του Αμπροζίνι (Ζίνι) Αντόνιο Καμπάσα ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2028 θα είναι ο Αμπροζίνι Αντόνιο Καμπάσα.

Ο παίκτης είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού με την ΑΕΚ να έχει το δικαίωμα αγοράς το οποίο και ενεργοποίησε σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπροζίνι (Ζίνι) Αντόνιο Καμπάσα Σαλβαντόρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ζίνι εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6/2023 και με δικαίωμα αγοράς, το οποίο ενεργοποιήθηκε σήμερα. Ο επιθετικός από την Ανγκόλα είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του (7 συμμετοχές-4 γκολ). Εως τώρα έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Clube Desportivo 1º de Agosto στη μεγάλη κατηγορία της Ανγκόλα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ζίνι δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα και να γίνω σημαντικός για την ΑΕΚ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X