Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει την απόδειξη αγάπης των αιωνίων ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και τον τροβαδούρο της καψούρας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα με την υπόθεση του Περιστερίου, η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Μακάρι όλα τα ματς να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Η ΑΕΚ το έχει αποδείξει έμπρακτα ότι θα τα παίζει εκεί όσο ισχύουν οι κανόνες του πρωταθλήματος τους οποίους τους έχουν υπογράψει όλοι.

Ακόμα και το πρωί της Τρίτης, όταν έγινε γνωστή η απόφαση της υπόθεσης, μέσω των social media αυτό που έγραψα ήταν ότι προσωπικά θα ήθελα να πάμε και να τους διαλύσουμε μέσα στο Περιστέρι, αλλά υπογράμμισα ότι η ΑΕΚ ό,τι και να αποφάσιζε θα είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί; Γιατί επιχείρησαν να τη στήσουν στο Περιστέρι.

Η αλήθεια είναι ότι δύο φορές με… έπιασα να λέω: «ρε, όπως αυτοί, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν! Μόνο αν πάθουν και αυτοί, αυτό που βιώνουμε εμείς τόσα χρόνια». Η πρώτη ήταν στην εμετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού όπου μιλούσε για τους νεκρούς οπαδούς της ΑΕΚ. Όμως σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να γίνουμε σαν αυτούς.

Η δεύτερη ήταν μετά το χθεσινό «ντου» από όλους τους «ηθικούς» και πλέον είναι μπετό! Πλέον το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνει η ΑΕΚ αυτό που πρέπει. Να το πάει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Να τινάξει ακόμα και όλο τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος στον αέρα αν την παίρνει!

Και αν, κάποια στιγμή η «αδέσμευτη δικαιοσύνη» τους, μας επιβάλλει να πάμε να παίξουμε στο Περιστέρι, να πάμε και να κάνουμε αυτό που κάνει η ΑΕΚ σε όλους τους. Μέχρι τότε όμως πρέπει η υπόθεση να πάει μέχρι εκεί που δεν τολμάει κανένας. Κόντρα σε όλους! Ό,τι και αν λένε, ό,τι και αν κάνουν!

Έπεσαν οι μάσκες

Η ΑΕΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μίλησε για παρεμβάσεις και εξαπέλυσε επίθεση στον Αυγενάκη. Ποιος βγήκε να τον υπερασπιστεί; Ο… Παναθηναϊκός! Χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί, οι «πράσινοι» θίχτηκαν από μία ανακοίνωση που δεν έχει καμία αναφορά εις βάρους τους. Γιατί άραγε; Στο χωριό μου έχουμε δύο παροιμίες: Η μία λέει: «Όποιος έχει τη μύγα…» και η άλλη: «Θέλει η… #@%^@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Ταιριάζει ασορτί και στις δύο η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα αργότερα, στο λιμάνι κατάφεραν να ξεμπουκώσουν από το κρύωμα της προηγούμενης Πέμπτης. Τρία ήταν και ήταν λίγα. Αντί λοιπόν σαν μεγάλος σύλλογος που είναι να βγάλουν μία ανακοίνωση, σαν άλλες Κατίνες έβγαλαν σχόλια με εμετικούς χαρακτηρισμούς. Η αλήθεια είναι ότι από τους βόθρους πάντα θα αναβλύζει μία μυρωδιά. Καμία άλλη.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πηγαίνουν χέρι – χέρι. Ο Αλαφούζος που ήταν κλεισμένος στο ανσασέρ του Φαλήρου και εκλιπαρούσαν να τον βγάλουν έξω, έχει γίνει κολλητός με αυτούς. Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, ας τους θυμίσουμε κάποια πράγματα.

Στην υπόθεση του «Koriopolis» το 2020 ο Αλαφούζος ήταν αυτός που άρχισε τα «δε θυμάμαι»! Μιλάμε για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού που το 2018 παρακαλούσε τον Μελισσανίδη να τον βοηθήσει για να μείνουν οι «πράσινοι» στην κατηγορία στα ΧΑΡΤΙΑ! Τότε μάλιστα ο «Τίγρης» είχε πει ότι είναι μεγάλη ομάδα και είχε πρωτοστατήσει ώστε να μην πέσουν αυτοί που δεν έχουν κάνει τίποτα στα χαρτιά. Υπενθυμίζω δε ότι ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου που δεν διεκδικεί τίποτα στα… χαρτιά το 2014 είχε πάει στο CAS με τον «Γαύρο» παραμάσχαλα και έπαιξε στα προκριματικά του Champions League.

Όσο για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη, είναι η ομάδα που το 2015 πήγε στη Λεωφόρο και παρότι έχασε πήρε το ματς στα ΧΑΡΤΙΑ! Από τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου. Αλλά περασμένα ξεχασμένα μωρέ αφού τώρα αγαπιούνται! Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, το 2018 πήγε στην Τούμπα δεν έπαιξε καν και πήρε το ματς στα ΧΑΡΤΙΑ! Και αυτοί έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο. Και επειδή εμείς δεν ξεχνάμε ο Παναθηναϊκός (αλλά και ο Πάοκ) το 2010 είχαν βγάλει τον Μαρινάκη πρόεδρο της Super League.

Οι δήθεν «αιώνιοι» αντίπαλοι είναι (ξανά) πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η πλάκα είναι όμως ότι πλησιάζει και το μεταξύ τους ντέρμπι. Και εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Άφησα για το τέλος τον… τροβαδούρο του έρωτά τους. Ο κ. Σπανός μιλάει για ηθική. Μάλιστα. Που ήταν η ηθική του δεν μας είπε όταν ήθελε να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με πειραγμένα δοκάρια; Που ήταν η ηθική του όταν αντί να διορθώσει ένα πρόβλημα που υπήρχε στο γήπεδό του, έτρεχε να πάρει τηλέφωνο τον Μελισσανίδη, για να «νομιμοποιήσει» την παρανομία του; Που ήταν η ηθική του όταν έβαζε το δεξί του χέρι να κάνει «ντου» στην ΑΕΚ στη Super League; Ο κ. Σπανός ο οποίος γυρνάει από κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό, αισθάνεται λέει δικαιωμένος. Δικαίωμά του να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Τον γαμπρό πάντως τον ξυρίζουν στο τέλος.

Συσπείρωση

Όλοι οι προαναφερόμενοι έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να οδηγήσουν την ΑΕΚ αλλού. Εκεί που γουστάρουν. Το ευτύχημα για αυτή την ΑΕΚ είναι τριπλό!

Πρώτον: Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν δέχεται πλέον το φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Και θα το τραβήξει το σχοινί μέχρι να σπάσει.

Δεύτερον: Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, δεν επηρεάζεται από όλα αυτά. Ίσα ίσα που ατσαλώνεται περισσότερο από ποτέ.

Τρίτον: Σας ευχαριστούμε για την αδιανόητη συσπείρωση που μας χαρίσατε. Μόνοι εσείς θα μπορούσατε να το καταφέρετε αυτό και το πετύχατε!

ΥΓ: Για τα όσα είπε ο… πανύψηλος δικηγόρος και την επίθεση που εξαπέλυσε -μεταξύ άλλων και σε μία συνάδελφό του- το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κάποιος είναι ότι αυτός δεν κέρδισε τίποτα! Η… νίκη του δεν στηρίχτηκε σε κανένα απολύτως από τα επιχειρήματά του. Διότι όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ από την απόφαση του δικαστή και τα δοκάρια ήταν κοντά και η κακοκαιρία δεν έφταιγε και η μεζούρα ήταν σωστό όργανο μέτρησης και η προέλευσή της δεν αμφισβητήθηκε και ο διαιτητής ήταν αυτός που έπρεπε να μετρήσει και τα δοκάρια ήταν τσιμεντωμένα και οι ιστορίες που έλεγε για λέιζερ και για άκαμπτες ράβδους ήταν αποκυήματα της φαντασίας του.

ΥΓ 2: Μου στέλνετε στο messenger τι έχουν γράψει άλλοι ρεπόρτερ. Δεν με απασχολεί και δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους. Ο καθένας γράφει την ιστορία του. Όπως μπορεί, όπως ξέρει, όπως αντιλαμβάνεται. Για τους δικούς του λόγους. Πρώτος άλλωστε δεν ασχολούμαι με κανέναν. Αν με πιάσει ο οποιοσδήποτε στο στόμα του, τότε έχει γλέντι. Όπως θα έχει για έναν υπάλληλάκο για τον οποίο έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό εδώ και δέκα μέρες. Θα περάσουν λίγες ακόμα, θα περάσει ένα συγκεκριμένο ματς και μετά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X