Ο Μπαράχα ο νέος προπονητής της Βαλένθια

Ο Μπαράχα ο νέος προπονητής της Βαλένθια
Photo Credits: INTIME

Εποχή Ρουμπέν Μπαράχα στη Βαλένθια, με τον Ισπανό να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας και να αντικαθιστά τον Τζενάρο Γκατούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση νέου προπονητή επεφύλασσε η σημερινή μέρα για τη Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» πραγματοποιούν κάκιστη σεζόν φέτος και ήταν στην αναζήτηση προπονητή μετά και την αποχώρηση του Γκατούζο. Το πρόσωπο το οποίο κλήθηκε να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι ο Ρουμπέν Μπαράχα.

Ο άλλοτε θρύλος των «Νυχτερίδων» επιστρέφει στους πάγκους με την τελευταία του δουλειά να είναι στη Σαραγόσα το 2020 στην οποία έκατσε για κάτι λιγότερο από 3 μήνες. Μαζί του θα έχει άλλη μία παλαιότερη δόξα της ομάδας, τον Κάρλος Μαρτσένα ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση βοηθού προπονητή.

Στην ανακοίνωσή της, η Βαλένθια αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Αποτελεί ένα από τους πιο λαμπερούς παίκτες στην ιστορία της Βαλένθια». Πάντως το έργο του Μπαράχα ώστε να σώσει την ομάδα, αναμένεται εξαιρετικά δύσκολο με τις «νυχτερίδες» να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 18η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού με 20 βαθμούς.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X