Στο... σπίτι του ο διαιτητής VAR που έκανε το λάθος με τις γραμμές οφσάιντ στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον

Στο... σπίτι του ο διαιτητής VAR που έκανε το λάθος με τις γραμμές οφσάιντ στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έκανε… σαλάτα στο VAR και ο επικεφαλής της PGMOL (σ.σ. η επιτροπή επαγγελματικής διαιτησίας στην Αγγλία) Χάουαρντ Γουέμπ πήρε δραστικά μέτρα.

Ο λόγος για τον Varίστα, Τζον Μπρουκς στην αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον, ο οποίος δεν τράβηξε σωστά τις γραμμές του οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ένα γκολ των φιλοξενούμενων. Το ακυρωθέν αυτό γκολ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην ποδοσφαιρική Αγγλία. Έφερε έκτακτη σύσκεψη και τιμωρία του εν διαιτητή ο οποίος δεν θα βρίσκεται στο VAR στα παιχνίδια Λίβερπουλ – Έβερτον και Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League στα οποία είχε αρχικά οριστεί.

Ο Γουέμπ, βέβαια, ήταν αυτός που κάλεσε τους διαιτητές σε έκτακτη σύσκεψη για να συζητηθούν τα λάθη τους καθώς ναι μεν πλέον υπάρχει το VAR που διορθώνει πολλά από τα λάθη που γίνονται στο ποδόσφαιρο αλλά και το VAR το χειρίζονται άνθρωποι που κάνουν λάθη και αυτά δεν θα πρέπει να συμβαίνουν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X