Οι οπαδοί της Νάπολι κάνουν ουρά για να αγοράσουν τη μάσκα του Οσιμέν

Οι οπαδοί της Νάπολι κάνουν ουρά για να αγοράσουν τη μάσκα του Οσιμέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, μετρά 18 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους οπαδούς της Νάπολι μετά τη φανέλα, να αγοράζουν και τη… μάσκα του.

Η Νάπολι είναι ξεκάθαρα η φετινή πρωταγωνίστρια στη Serie A. Είναι πρώτη στο +16 από τη δεύτερη Ίντερ, συνεχίζει στους «16» του Champions League, και με τις εμφανίσεις της, συμπεριλαμβάνεται -δικαίως- στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τη σεζόν που διανύουμε. Η εικόνα της αυτή, βασίζεται εν πολλοίς και στους πρωταγωνιστές που έχει αναδείξει.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Βίκτορ Οσιμέν. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει σταθερά επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και φέτος αποτελεί θεμέλιο λίθο της πρωταθληματικής χρονιάς που πραγματοποιεί η ομάδα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ρέπλικες της μάσκας του Οσιμέν, πωλούνται έξω από το «Αρμάντο Μαραντόνα» έχοντας τεράστια απήχηση. Συγκεκριμένα στον αγώνα της Κυριακής με την Κρεμονέζε, είναι χαρακτηριστικό πως πλήθος κόσμου σχημάτιζε ουρές, για να αποκτήσει μία… μάσκα του αστέρα των «Παρτενοπέι», δείχνοντας σε τεράστιο βαθμό, την αδυναμία που έχουν στο πρόσωπό του, οι οπαδοί της Νάπολι.

Οι «τιφόζι» της Νάπολι είναι εκστασιασμένοι αφού ονειρεύονται Σκουντέτο μετά από 33 χρόνια και φαίνονται πεπεισμένοι πως φέτος είναι η χρονιά τους.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X