AEK K17: Ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό - Μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος η Ένωση

AEK K17: Ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό - Μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος η Ένωση
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Κ17 γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, δοκάρι στο α' μέρος η Ένωση στο 18'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον αγώνα για την 9η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τραχώνων.

Η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 9ο λεπτό με σουτ του Κολιμάτση που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 18′ ο Μαρκόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

Τα γκολ όμως ήρθαν από πλευράς Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο με τον Γεωργουλάκη στο 60′ και το δεύτερο με τον Τσέλιο στο 68′.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Αβράσογλου (74′ Σέχου) Σαρρής (61′ Ντάνι) Παλαιολόγου, Ράπτης (61′ Ανδριώτης) Ελέζι (74′ Δασκαλόπουλος).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X