Bαλένθια: Μαζική διαμαρτυρία των οπαδών της ομάδας κατά του Λιμ έξω απ΄το «Μεστάγια» (VIDEO)

Bαλένθια: Μαζική διαμαρτυρία των οπαδών της ομάδας κατά του Λιμ έξω απ΄το «Μεστάγια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Βαλένθια πραγματοποίησαν νέα μαζική διαμαρτυρία κατά του ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ πριν το παιχνίδι κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «Μεστάγια» ήταν σχεδόν άδειο λίγο πριν την σέντρα στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Βαλένθια κόντρα στην Μπιλμπάο το βράδυ του Σαββάτου (1-2).

Ταυτόχρονα ο περιβάλλοντος χώρος του γηπέδου ήταν πλημμυρισμένος με κόσμο. Οπαδοί με πανό που έγραφαν «Lim out» και «Lim, go home» διαμαρτυρήθηκαν ξανά για το καθεστώτος ιδιοκτησίας της ομάδας τους και τον επιχειρηματία Πίτερ Λιμ.

Οι μαζικές διαδηλώσεις έξω από το «Μεστάγια» είναι συχνό φαινόμενο την τελευταία δεκαετία και υπολογίζεται ότι 10.000 άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Λιμ την τελευταία ημέρα της περασμένης σεζόν. Όμως οι οπαδοί ανανέωσαν τις προσπάθειες το Σάββατο (11/02) με τον σύλλογο να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, γεμίζοντας την Avenida de Suecia έξω από το γήπεδο.

Οι οπαδοί ήλπιζαν ότι ο Λιμ θα επανέφερε την ομάδα στο προσκήνιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2014. Όμως η πώληση πολλών βασικών παικτών, όπως ο Ροντρίγκο, ο Κάρλος Σολέρ, ο Φεράν Τόρες και ο Γκονκάλο Γκέντες σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, αύξησαν την οργή προς έναν διοκτήτη που οι υποστηρικτές της ομάδας θεωρούν απόντα. Η Βαλένθια κατέκτησε το Copa del Rey το 2019 υπό τον Μαρθελίνο, αλλά απολύθηκε μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, μετά από διαφωνίες σχετικά με τη μεταγραφική πολιτική.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X